Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Εισαγγελική διερεύνηση για παράνομο στοιχηματισμό στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Βόλος(2019)

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών ανατέθηκε η διερεύνηση υπόθεσης αλλοίωσης αποτελέσματος, που φέρεται να έγινε σε ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στον Βόλο, στις 13-4-2019 στην Πάτρα που έληξε ισόπαλο 1-1.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ομάδα του Βόλου προηγήθηκε με τον Κόκκορη στο 41΄ και η Παναχαϊκή ισοφάρισε στο 81΄ με τον Νίκο Λουμπαρδέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετική αναφορά για το εν λόγω ματς φέρεται να έχει σταλεί από την ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ στην Εισαγγελία Αθηνών, η οποία με τη σειρά της τη διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας, για να προβεί στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Έγιναν όλες οι σχετικές ενέργειες από την Εισαγγελία Πατρών, διετάχθη προκαταρκτική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε και πλέον την υπόθεση χειρίζεται Εισαγγελέας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται να υπάρχουν στη διάθεση της ΟΥΕΦΑ στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το εν λόγω ματς ήταν χειραγωγημένο και συνδέθηκε με παράνομο στοιχηματισμό, για αποκόμιση παράνομου οφέλους, βάσει του άρθρου 132 του νόμου 2725/99.
Να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν ήταν στη διοίκηση ο νυν μεγαλομέτοχος Γ. Μπάρλος,  διοικιτικός υπεύθυνος ήταν ο Δ. Δρόσος και προπονητής ο Σ. Τσιώλης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement