Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (15.00 ERTFLIX) την ΑΕ Καραϊσκάκης με μοναδικό στόχο τη νίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει να χτίζει σερί, θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι (15.00 ΕΡΤflix) η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία φιλοξενεί την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Η πατρινή ομάδα με «όπλα» την καλή ψυχολογία από την πρώτη νίκη -επί του ΟΦΙ-αλλά και το γεγονός πως παίζει στην έδρα της, θα προσπαθήσει να πιάσει καλή απόδοση και να πάρει το 2ο συνεχόμενο «τρίποντο» που θα την κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία και γιατί όχι στην κορυφή αφού ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός έχει δύσκολο έργο με την Ξάνθη. Οι κοκκινόμαυροι είναι το φαβορί όμως και η ομάδα της Άρτας δεν είναι άσχημος αντίπαλος, έχει χάσει βαθμούς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θα έρθει στην Πάτρα προκειμένου να πάρει.

Στόχος της ομάδας του Παπαδόπουλου είναι να επιβάλει τον ρυθμό της, να πιέσει τον αντίπαλο από νωρίς και να φτάσει στη νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα πιο πολύ ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς με τον Παπαδόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και να κάνει τις τελικές δοκιμές.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμειναν οι Μπρους, Μένκα, Παπαδόπουλος και Αγκαράι με τους υπόλοιπους να είναι διαθέσιμοι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
Στο μεταξύ χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης η αποστολή της οποίας ήρθε χθες βράδυ στην Πάτρα.
Ο Αργυρίου ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι:
Σοϊλεμέζογλου, Van Iperen, Γιαννιώτης, Rubanguka, Γαλεάδης, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Δεινόπαπας, Γυφτοκώστας, Μπότσαρης, Δερμιτζάκης, Μπουργάνης, Μαραθωνίτης, Κορέλας, Τάμπας, Παπανίκου, Κόκας, Φετεινίδης, Τσούτσης και Lovric.
• Το Παναχαϊκή-ΑΕ Καραϊσκάκης θα σφυρίξει ο Τσουκαλάς (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους Μπουρζοβίτη-Τριαντάφυλλο από τη γειτονική Κορινθία ενώ 4ος είναι ο Μπαϊρακτάρης (Αθηνών).
• Σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη για το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων και παρότι έγινε επαφή με τον Δημήτρη Κόμπλα, φαβορί για την θέση είναι ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής Δημήτρης Σακελλαρόπουλος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement