Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας αφήνει στην άκρη το Κύπελλο και στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στον ΠΑΟ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Στο στρατόπεδο του Προμηθέα είναι με το δίκιο τους ενοχλημένοι με τον αγωνιστικό γολγοθά που έφερε μπροστά τους η προχθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου. Βέβαια μέχρι τότε μεσολαβούν δύο σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και εκεί θα ρίξει την προσοχή του.

Ο τεχνικός της πατρινής ομάδας Μάκης Γιατράς μίλησε και χθες στους παίκτες του και τους ζήτησε ένα αφήσουν στην άκρη το θέμα του Κυπέλλου και τα συνεχόμενα ταξίδια και να στρέψουν αποκλειστικά και μόνο την προσοχή στην basketleague.
Πρώτα από όλα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ και στη συνέχεια το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου στην Πάτρα με την Λάρισα. Αμφότερα είναι σημαντικά παιχνίδια. Ο Προμηθέας θέλει πάση θυσία τη νίκη στο 2ο ματς και από εκεί και πέρα θα τα δώσει όλα για την έκπληξη στον αγώνα του ΟΑΚΑ.
Το σημαντικό επίσης για τον Πατρινό τεχνικό είναι πως αυτή την εβδομάδα θα δοκιμάσει να δουλέψει με τους παίκτες του και να αυξήσει τον βαθμό ομοιογένειας και χημείας που έχει ώστε προοδευτικά να είναι πιο έτοιμος.
Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της κόντρα στους πράσινους. Ασφαλώς έχει τον ρολό του αουτσάιντερ όμως θα παίξει χωρίς άγχος με στόχο μια καλή εμφάνιση και ό,τι καλύτερο προκύψει.
ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΦΟΡΝΤ
Από εκεί και πέρα, ο Κουίνσι Φορντ έχει λάβει μέρος σε 5 προπονήσεις και οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι θετικές με τον παίκτη να δείχνει σε καλή φυσική κατάσταση.
Ο Αμερικανός φόργουορντ θα μείνει για προπονήσεις σίγουρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και τότε θα οριστικοποιηθεί το αν θα αποκτηθεί ή όχι αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι ο Μάκης Γιατράς να ανάψει πράσινο φως για την απόκτησή του. Πάντως δύσκολα ο Κουίνσι Φορντ θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ αφού δε θα έχουν παρθεί αποφάσεις ούτε θα έχει εκδοθεί το δελτίο του μέχρι την Παρασκευή.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με μεσημεριανή προπόνηση στο «Τόφαλος» όπου ο Μάκης Γιατράς είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τον Χάρη Γιαννόπουλο ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement