Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Σούπερ Λιγκ 2: Παναχαϊκή-ΑΕ Καραϊσκάκη: 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

  1. Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕ Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 με την Πατρινή ομάδα να θέλει να πετύχει την 2η συνεχόμενη νίκη.

6′ Πτώση του Μπάτροβιτς στη περιοχή, διαμαρτυρίες για πέναλτι…

10′ Ο Μαραθωνιτης εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας πλασάρει κάτω από τα πόδια τον Σούλη και ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενουμενους.

16′ Σαν να μην έφτανε το 0-1. Η ομάδα της Αρτας μετά από 5 λεπτά είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-2 καθώς μετά Στο 15 νέα αδράνεια στην άμυνα, ο Βαν Ιπερεν βρέθηκε σχεδόν μόνος του και έκανε το σουτ με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να διώχνουν οι αμυντικοί.

31΄ Πρωτη καλή στιγμή για την Παναχαικη με τον Μουστακόπουλο να έχει χώρο και να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ

44 ΓΚΟΛ: Ο Ανακογλου με χτύπημα φάουλ, έκανε τη σέντρα και ο Γιούσης πετάχτηκε πρώτος από όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

65΄  Καλή στιμή για την Παναχαικη με τον Γιούση να κάνει το σουτ αλλά μπλόκατρε ο αντίπαλος πορτιέρο.

68΄ Ευκαιρία για την Παναχαικη  όταν ο Αποστολόπουλος έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Κουσκουνά που έπιασε την κεφαλιά αλλά έδιωξε με δυσκολία ο Μπουργάνης

65΄ΓΚΟΛ: Ο Μαραθωνίτης μέσα στη περιοχή, γύρισμα, ξέφυγε από τον Πατάπη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

80΄ ΓΚΟΛ: Η Πατρινή ομάδα ισοφαρίζει οταν μετά απο ωραία σέντρα του Αποστιολόπουλου, η μπάλα πήγε στον Κουσκουνά που με ωραία κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυά για το 2-2

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Πάνος, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Μασούρας, Γιούσης, Μπάτροβιτς, Αραβίδη

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Μπουργάνης, Φαν Ιρέπεν, Ρουμπάνγκουκα, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Δεινόπαπας, Μαραθωνίτης, Ταμπάς, Παπανίκου, Λόβριτς.

  • Το παιχνίδι σφυρίζει ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών), με βοηθούς τους Θανάση Μπουρζοβίτη (Κορινθίας), Νίκο Τριανταφυλλάκο (Κορινθίας).
  • Εκτός αποστολής για την Παναχαικη είναι ο Β. Πλιάτσικας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement