Connect with us

Ελλάδα

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Θρίλερ με τον εντοπισμό του λευκού σκάφους που περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας

Published

on

Σε θρίλερ για γερά νευρά εξελίσσεται η υπόθεση του απροσδόκητου θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη.

Αν και το Λιμεναρχείο της Ερέτριας σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Χαλκίδας σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή, από την Ερέτρια μέχρι το Αλιβέρι, φωτογραφίζοντας όλα τα αλιευτικά σκάφη προκειμένου στη συνέχεια να τα υποδείξουν στον αυτόπτη μάρτυρα, κανένα απ’ όλα αυτά δεν ταιριάζει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, με την περιγραφή που έδωσε στην πρώτη του κατάθεση. Ο μάρτυρας θα δώσει νέα κατάθεση σήμερα το απόγευμα.

Οι λιμενικοί εκτός από τις φωτογραφίες συνέλλεξαν και αντίγραφα ημερολογίων γέφυρας για να δουν αν κάποιο απ’ αυτά τα σκάφη ήταν την δεδομένη χρονική στιγμή στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, χωρίς όμως να προκύψει ταυτοποίηση.

Ο μάρτυρας επέμενε στην πρώτη του κατάθεση ότι το αλιευτικό σκάφος που είδε ήταν λευκού χρώματος, όπως επέμενε και στο στοιχείο, ότι το συγκεκριμένο αλιευτικό δεν είχε τέντα. Ωστόσο κατά την επιτόπια αυτοψία των λιμενικών, όλα τα σκάφη που είδαν, είχαν τέντα. Γι’ αυτό τον έχουν καλέσει να προσέλθει και πάλι στο Λιμεναρχείο Ερέτριας, μήπως και αναγνωρίσει το αλιευτικό στις φωτογραφίες που θα του δείξουν.

Σύμφωνα πάντα με την πρώτη κατάθεση που έδωσε ο αυτόπτης -όπως ισχυρίζεται- μάρτυρας, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής μεταξύ 12.30 και 13.00 το λευκό αλιευτικό σκάφος ετοιμαζόταν να ρίξει δίχτυα, όταν εμφανίστηκε με το φουσκωτό του σκάφος ο Σήφης Βαλυράκης.

Ακολούθησε ένας λεκτικός διαπληκτισμός ανάμεσα στον καπετάνιο του αλιευτικού και τον Βαλυράκη με αποτέλεσμα ο πρώτος να στροβιλίσει δυο φορές το σκάφος του γύρω από το σκάφος του πρώην υπουργού, προκαλώντας κυματισμό με σκοπό να τον τρομάξει ή να τον πετάξει στη θάλασσα. Όμως ο αυτόπτης μάρτυρας που παρακολουθούσε από απόσταση περίπου 300 μέτρων, δεν είδε τον Βαλυράκη να πέφτει στο νερό, ενώ είπε πως το επεισόδιο κράτησε γύρω στα 5 λεπτά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement