Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αθλητικός νόμος: Κατάργηση Football League, αναμόρφωση ΕΕΑ, επαναφορά ιδιώνυμου και… γήπεδο ΠΑΟΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως καταγράψαμε νωρίτερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο το νέο αθλητικό σχέδιο νόμου που σύντομα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Σε αυτό υπάρχουν διατάξεις που αφορούν:

-αλλαγές στην Επιτροπή Επαγγελματικού,

-εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου που θα διέπει τους συνδέσμους οπαδών (με αυστηροποίηση για τους οπαδούς μέσω επαναφοράς του ιδιώνυμου και ελάφρυνση για τις ΠΑΕ με περιορισμό της ευθύνης των διοικήσεων),

-κατάργηση της Football League (όπως σας είχαμε γράψει από την περασμένη Δευτέρα),

-διάταξη που επιτρέπει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να χρηματοδοτήσει η ίδια τα έργα στο Καυταντζόγλειο (που ανήκει στο δημόσιο) ώστε να αγωνίζεται εκεί για όσο διάστημα θα κατασκευάζεται το νέο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

 

Α. Αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

 • Παραμένει ανεξάρτητη και μη υποκείμενη σε εποπτεία και οποιονδήποτε έλεγχο νομιμότητας ή σκοπιμότητας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ή οποιοδήποτε άλλο όργανο της Κυβέρνησης ή της ΓΓΑ.
 • Τα μέλη της διορίζονται με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, κατόπιν σύμφωνης γνώμης της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.
 • Η σύνθεση της ΕΕΑ:

-Ο Πρόεδρος (και ο αναπληρωτής του) πρέπει να συνταξιούχος ανώτατος ή ανώτερος δικαστικός λειτουργός.

Τα υπόλοιπα έξι μέλη (και οι αναπληρωτές τους) ως εξής:

-Καθηγητής εν ενεργεία ή ομότιμος ή αναπληρωτής ή επίκουρος ΑΕΙ στο γνωστικό αντικείμενο της οργάνωσης και διαχείρισης αθλητικών οργανισμών ή οποιουδήποτε κλάδου του Εμπορικού Δικαίου.

-Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα δικαίου εταιρειών.

-Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα αθλητικού δικαίου.

-Πτυχιούχος ΑΕΙ, οικονομολόγος, με άδεια άσκησης επαγγέλματος από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

-Δύο πρόσωπα εγνωσμένου κύρους και με επιστημονική κατάρτιση από τον χώρο του αθλητισμού.

 

 • Η απόρριψη χορήγησης πιστοποιητικού ή η ανάκλησή του, εφόσον αφορά σε κωλύματα θα οδηγεί σε αποβολή της ομάδας από τις διοργανώσεις. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών.

 

 • Τα δικαιολογητικά για χορήγηση πιστοποιητικού θα υποβάλλονται έως 30/06 τρέχοντος έτους και οι έλεγχοι θα ολοκληρώνονται έως 31/07.

 

 

Β. Διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA

 

 • Οι εκλογές της ΕΠΟ θα διεξάγονται εντός των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου του έτους διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων και τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, σε αντίθεση με τις εκλογές όλων των άλλων Ομοσπονδιών που διεξάγονται τους μήνες έπειτα από την διεξαγωγή των ΟΑ (δεν αφορά τις αρχαιρεσίες που έχουν ήδη προκηρυχθεί στην ΕΠΟ).

 

 • Για την αντιμετώπιση της βίας επικαιροποιείται και εκσυγχρονίζεται το νομικό πλαίσιο που διέπει τις Λέσχες Φιλάθλων. Εξορθολογίζονται τα τοπικά και χρονικά όρια της αστικής ευθύνης των ομάδων και ταυτίζονται πλέον με τα αντίστοιχα όρια της πειθαρχικής τους ευθύνης.

 

 • Τα αντίγραφα ποινικών μητρώων μελών του ΔΣ Λεσχών, που υποβάλλονται κατ’ έτος για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας από τη ΓΓΑ, θα είναι του τελευταίου διμήνου πριν την υποβολή τους.

 

 • Δυνατότητα δημιουργίας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λεσχών Φιλάθλων από τουλάχιστον 10 Λέσχες διαφορετικών μεταξύ τους ομάδων.

 

 • Νέο σύστημα διενέργειας οργανωμένων μετακινήσεων φιλάθλων φιλοξενούμενων ομάδων και κυρώσεις για πράξεις βίας και πρόκλησης επεισοδίων.

 

 • Επανεισάγεται η απαγόρευση αναστολής και μετατροπής των στερητικών της ελευθερίας ποινών για αδικήματα αθλητικής βίας (ιδιώνυμο)

 

 

Γ. Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α)

 

 • Κάθε έκθεση σχετική με ύποπτους χειραγώγησης αγώνες θα κοινοποιείται πλέον στην Ε.Π.ΑΘΛ.Α, ως αρμόδιο όργανο της Πολιτείας για την αξιοποίηση τέτοιων εκθέσεων κι όχι στην ΕΕΑ.
 • Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, κατόπιν εισήγησης της ΕΠΑΘΛΑ, θα μπορεί να αποκλείει διοργανώσεις, αθλήματα, ομάδες, αθλητές κλπ από γεγονότα που προσφέρονται προς στοιχηματισμό

Δ. Αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου

 • Καταργείται η Football League και οι επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες περιορίζονται σε Super League 1 και Super League 2 και διαμορφώνονται τρία αυστηρότερα κριτήρια βιωσιμότητας και ανάπτυξης:

O To Μετοχικό Κεφάλαιο των ΠΑΕ στη SL2 δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 250.000€.

O Η εγγυητική επιστολή του καταθέτουν στην ΕΕΑ δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 100.000€

O Τουλάχιστον οι μισοί ποδοσφαιριστές, που δηλώνονται στο φύλλο αγώνα του πρωταθλήματος, πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην Εθνική μας ομάδα, οποιασδήποτε ηλικιακής κατηγορίας.

Επιπλέον, με τη συμπλήρωση των 18 ετών απελευθερώνονται οι μεταγραφές των ερασιτεχνών αθλητών, ώστε να εκλογικευτούν και να περιοριστούν οι ισχύουσες έως σήμερα δεσμεύσεις. Η αρχή της ελεύθερης επιλογής σωματείου είναι βασική και ουσιώδης για την ελεύθερη σωματική καλλιέργεια και την προστασία του δικαιώματος της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας. Έτσι, το όριο της ενηλικίωσης επιλέγεται ως εύλογο ώστε να μην πληγεί και των δικαίωμα των σωματείων όπου ανήκουν οι αθλητές, να μην εμποδίζεται η παραγωγική διαδικασία και να συνδυάζεται με τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα.

Επίσης, συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Ακόμη, οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που δεν καταχωρούν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις στην πλατφόρμα «ΠΕΛΟΠΑΣ» δεν θα εντάσσονται στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους και στα άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΓΓΑ.

 

ΠΗΓΗ: sporfm.gr

Αθλητισμός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Νίκησε ο Παναιγιάλειος, ισοπαλίες για Αχαϊκή και Θύελλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Παναιγιάλειος επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε στο Ληξούρι με 2-0 του Παλληξουριακού για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η Αχαϊκή που μετά την μεγάλη διακοπή λόγο του Covid19 επέστρεψε στην αγωνιστική δράση (την 5η αγ. έκανε το ρεπό της) πήρε σπουδαία ισοπαλία στην Ναύπακτο απέναντι στον τοπικό Αστέρα (1-1) ενώ η Θύελλα Πατρών δεν κατάφερε να νικήσει τον Πάμισο παραχωρώντας λευκή ισοπαλία (0-0). Να θυμίσουμε ότι ο Διαγόρας πραγματοποίησε το ρεπό του.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα με τους σκόρερ έχουν ως εξής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                  

Παλληξουριακός-Παναιγιάλειος 0-2 (17′ Μπούνας, 41′ Μπακατσέλος)

Αίας Γαστούνης-Εθνικός Σκουλικάδου 2-3 (47′ Σταθάτος, 81′ Γεωργόπουλος / 4′-23′ Νικολακόπουλος, 36′ Μεταξάς)

Θύελλα Πατρών-Πάμισος 0-0

Ζάκυνθος-ΑΟ Τσιλιβί 1-0 (45+1′ Κάρδαρης)

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αχαϊκή 1-1 (50′ Νάκας / 89′ Μητρόπουλος)

ΑΟ Διαβολιτσίου-ΠΑΟ Βάρδας  3-1 (61′ Μουλιάτος, 75′ Αθανασόπουλος, 90+1′ Τσουλάκος / 56′ Φερεκίδης) Ρεπό: Διαγόρας Βραχνέικων

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιγιάλειος-Εθνικός Σκουλικάδου

Πάμισος-Παλληξουριακός

ΑΟ Τσιλιβί-Αίας Γαστούνης

Αχαϊκή-Θύελλα Πατρών

ΠΑΟ Βάρδας-Ζάκυνθος

Διαγόρας -Ναυπακτιακός Αστέρας

Ρεπό: ΑΟ Διαβολιτσίου

Περισσότερα

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή γκέλαρε στην Αγυιά (1-1) απέναντι στον Εργοτέλη και έμεινε εκτός 6άδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Παναχαϊκής να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην πρώτη 6άδα αφού έφερε την 8η ισοπαλία στο πρωτάθλημα (1-1) απέναντι στον Εργοτέλη και έχασε πολύτιμο έδαφος.

Οι «κοκκινόμαυροι» στον 13’ της συνάντησης πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Αραβίδη ενώ οι Κρητικοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 33’ με τον Κόνραντ (1-1).

Στο 51΄ η Παναχαϊκή αδικείται από τον διαιτητή Κοτσαντά καθώς μετά από σέντρα του Πάνου, ο Αραβίδης πιάνει τη κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κατσούρι αλλά ο ρεφερι δεν έδωσε τη παράβαση.

Οι πατρινοί στο 75΄της συνάντησης έχασαν τεράστια ευκαιρία για να κάνουν το 2-1 όταν ο Γιούσης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Αραβίδης που το εκτέλεσε, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Σταμόπουλου, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Παναχαϊκή με αυτό το αποτέλεσμα υποχώρησε στην 7η θέση με 29 βαθμούς και πέρασε στην 6η ο Διαγόρας με 30. Αυτό σημαίνει ότι την τελευταία αγωνιστική με την Ξάνθη εκτός έδρας οι «κοκκινόμαυρη» πρέπει πάση θυσίας να κερδίσουν και να στραβοπατήσουν οι Ροδίτες στον Καραϊσκάκη αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν εκτός μπαράζ ανόδου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πατάπης, Πλιάτσικας, Πάνος, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (91΄ Αργυρόπουλος), Μπάτροβιτς (67΄Γιούσης), Μασούρας (67΄ Τσερούτι), Αραβίδης και Κουσκουνάς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (63΄ Κόλα), Μπάτζιος, Μαζουλάξης, Πειος, Μπουτζάκης, Τσέλιος, Μανούσακης, Κόνραντ, Κωστανάσιος, Ποζατζίδης (81΄ Σερβιλάκης).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χανιά-Απόλλων Λάρισας 2-1

Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας 1-1

Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-1

Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-2

Διαγόρας-Τρίκαλα 2-0

ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη 1-2

ΕΠΟΜΕΝΗ

Τετάρτη 21/04

ΑΕ Καραϊσκάκης-Διαγόρας (15:30)

Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (15:30)

Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας (15:30)

Ιωνικός-Χανιά (15:30)

Ξάνθη-Παναχαϊκή (15:30)

Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης (15:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 21 αγώνες)

Ιωνικός 34-18 46

Ξάνθη 20-10 38

Λεβαδειακός 28-12 38

Εργοτέλης 26-15 33

Χανιά 17-12 31

Διαγόρας 17-21 30

———————————

Παναχαϊκή 19-16 29

Απόλλων 13-16 24

Τρίκαλα 16-20 23

Δόξα Δρ. 17-33 21

ΟΦ Ιεράπετρας 17-32 12

Καραϊσκάκης 12-31 13

Περισσότερα

Αθλητισμός

 «Τελικός» Νο 2

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (2:45μ.μ.) τον Εργοτέλη με στόχο τη νίκη για να βρεθεί με το ένα πόδι στα μπαράζ ανόδου

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Δύσκολη η σημερινή αποστολή των κοκκινόμαυρων οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στην Αγυιά στις 2:45μ.μ. τον δυνατό Εργοτέλη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.
Ένα παιχνίδι που πρέπει πάση θυσία οι Πατρινοί να κατακτήσουν έτσι ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου.

Ο πρώτος τελικός της προηγούμενης αγωνιστικής κερδήθηκε με την Παναχαϊκή να «καθαρίζει» τα Χανιά με 2-1. Σειρά έχει ο δεύτερος τελικός με τους Κρητικούς και με τους κοκκινόμαυρους να δείχνουν διάθεση και μεγάλη όρεξη για να ανταποκριθούν και σε αυτή την μάχη.

Ευτυχώς πολλά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι μοναδικοί απόντες θα είναι ο Αποστολόπουλος, ο οποίος είναι τραυματίας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, και ο Λαρέα ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής όπου και έχει συμπληρώσει κάρτες.

Από κει και πέρα ο Χρήστος Καραπίτσος έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτό που είχε δηλώσει στην «Γ» είναι ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική και πιστεύει σε αυτούς.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Καραπίτσος μίλησε στους παίκτες τούς τόνωσε για μια ακόμα φορά το ηθικό και όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν μια ακόμα κρίσιμη μάχη.

Το θετικό είναι ότι οι κοκκινόμαυροι όπως έχουμε αναφέρει ξανά μέσα στο γήπεδο της Αγυιάς δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο από τα εκτός έδρας και αυτό είναι ένα καλό στατιστικό στοιχείο που μας δίνει την ελπίδα ότι θα «καθαρίσουν» τους Κρητικούς όπως έκαναν και την προηγούμενη αγωνιστική με τους συντοπίτες τους αλλά και πιο πριν με τον Λεβαδειακό. Γενικά οι Πατρινοί όταν μέσα στην Αγυιά έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, εύκολα ή δύσκολα, «καθάριζαν» τα παιχνίδια και έπαιρναν τη νίκη. Αυτό περιμένουν όλοι οι φίλαθλοι και στο σημερινό παιχνίδι όπως φυσικά και ο τεχνικός Χρήστος Καραπίτσος.

Τέλος, η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν από το σημερινό ματς από τον έμπειρο τεχνικό.

 

Τέσσερις κοκκινόμαυροι στο όριο καρτών

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό φύλλο όσοι ποδοσφαιριστές συμπληρώσουν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, τέσσερις ή επτά κίτρινες κάρτες θα τις «κουβαλήσουν» και στους αγώνες των μπαράζ ανόδου ή παραμονής.

Ήδη στο όριο βρίσκονται οι: Πάνος (3), Αραβίδης (3), Πατάπης (3) και Μπρους (3).

Αυτό σημαίνει ότι οι κοκκινόμαυροι οι οποίοι βρίσκονται στο όριο θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί έτσι ώστε να είναι υπολογίσιμοι στους αγώνες μπαράζ.

 

Σφυρίζει… ο Κοτσάνης

Ο Κώστας Κοτσάνης από τον σύνδεσμο της Δράμας θα διευθύνει σήμερα το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Εργοτέλη. Βοηθοί του θα είναι ο Χριστοδούλου από τον σύνδεσμο της Ημαθίας, και ο Δέλλιος από την Πέλλα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μέγας από την Πιερία.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες έχουν ως εξής:

14:00 Χανιά-Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας) – Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής)

4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Παπαδάκης (Λασιθίου).

14:45 Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σταύρογλου (Αθηνών) – Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Παρατηρητής: Λιανός (Βοιωτίας).

14:45 Παναχαϊκή-Εργοτέλης

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας) – Δέλλιος (Πέλλας)

4ος διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)

Παρατηρητής: Μαγιάννης (Άρτας).

 

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Ο Ιωνικός νίκη με ανατροπή στην Λειβαδιά

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Ιωνικός για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα με ανατροπή (1-2) επί του Λεβαδειακού.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού όπως μας έχει συνηθίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης σημείωσε τεράστια νίκη με ανατροπή (81’) χάρη στο γκολ του Μάναλη που πριν από λίγο είχε πάρει την θέση του Κάστρο. Ο Λεβαδειακός είχε προηγηθεί με τέρμα του Πολέτο στο 8΄ για να φέρει στην επανάληψη το παιχνίδι στα ίσια ο Ματσούκας στο 58΄ τη συνάντησης. Ο Ιωνικός με αυτή τη νίκη αύξησε την διαφορά στο +8 από τον δεύτερο Λεβαδειακό αλλά και τη Ξάνθη.

Στο παιχνίδι που ενδιαφέρει και την ομάδα της Παναχαϊκής ο Διαγόρας φάνηκε ότι είχε εύκολο μεσημέρι καθώς νίκησε με καθαρό σκορ 2-0 τα Τρίκαλα. Για τους Ροδίτες σκόραραν οι Σμυρλής στο 29΄ και ο Ντοριβάλ στο 63΄.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Ξάνθη και αυτή με ανατροπή επικράτησε του ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45΄ με τον Ντάλα Κόσα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ο Καπνίδης στο 80΄ και με τον Μιλκετατζε (88’)

Η Ξάνθη με αυτή τη νίκη πέρασε στην δεύτερη θέση μαζί με τον Λεβαδειακό.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 21 αγώνες)

Ιωνικός 34-18 46

Ξάνθη 20-10 38

Λεβαδειακός 28-12 38

Εργοτέλης 25-14 32

Χανιά 15-11 28

Διαγόρας 17-21 31

———————————

Παναχαϊκή 18-15 28

Απόλλων 12-14 24

Τρίκαλα 16-20 23

Δόξα Δρ. 16-32 20

ΟΦ Ιεράπετρας 17-32 12

Καραϊσκάκης 11-30 12

Από ένα παιχνίδι περισσότερο έχουν Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη, ΟΦΙ, Διαγόρας και Τρίκαλα.

 

 

 

 

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα