Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις από ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΕ Καραϊσκάκης για την Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση της Παναχαϊκής, ευχαριστήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν για την άριστη φιλοξενία που έτυχαν από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ οι δύο φιλοξενούμενες ομάδες ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΟΦΙ ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. της Παναχαϊκής και ειδικά τον πρόεδρο της κ. Μπάρλο Γεώργιο για την άριστη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του ΟΦΙ στην Πάτρα. Επιφυλασσόμαστε στον δεύτερο γύρο».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΠΑΕ Παναχαϊκή, εξέδωσε η ομάδα της Άρτας:

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Παναχαϊκή, για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας κατά την παραμονή της στην Πάτρα, στο πλαίσιο του μεταξύ μας παιχνιδιού τη Τετάρτη (27/1) για την 4η αγωνιστική της Super League 2 ενώ υπόσχεται ανάλογη ανταπόδοση φιλοξενίας στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην Άρτα. Παράλληλα, η ομάδα μας εύχεται στην Παναχαϊκή καλή επιτυχία και πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement