Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Παγωνιά από το πρωί με τον υδράργυρο να δείχνει 0 βαθμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Παγωνιά επικρατεί από το πρωί της Πέμπτης στην Πάτρα όπου το θερμόμετρο τις πρώτες πρωινές ώρες έδειχνει μόλις 0 βαθμούς Κελσίου.Η πτώση της θερμοκρασίας ήταν αισθητή από χθες ενώ το τσουχτερό κρύο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας.

Ιδιαίτερα κρύα προβλέπεται η ημέρα και στα Καλάβρυτα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 μέχρι 4 βαθμούς με ηλιοφάνεια!

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Καιρός: Στο Ιόνιο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι από 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Παρασκευή στα δυτικά, από το απόγευμα στις Κυκλάδες, την Κρήτη και από τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα πελάγη σε 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement