Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Αιτωλοακαρνανία «άντεξε»

Σύσκεψη χθες στο Αγρίνιο για την αποτίμηση των ζημιών που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την αποκατάστασή τους,

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη για την αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγρίνιο, υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συμφωνήθηκε η από κοινού δράση όλων των τοπικών φορέων με στόχο την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει, ενώ επίσης, το σύνολο του μηχανισμού της Περιφέρειας και των Δήμων παραμένει σε εγρήγορση.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των  έντονων καιρικών φαινομένων την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενεργοποίησαν όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που ανέκυψαν, σε συνεργασία με τους Δήμους της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σημειώνεται πως η γενική εικόνα που υπάρχει, είναι πως τελικά η Αιτωλοακαρνανία «άντεξε» και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήσαν σχετικά μικρά και παροδικά (με εξαίρεση την μεγάλη κατολίσθηση στον οδικό άξονα Αγρίνιο – Καρπενήσι, στην περιοχή Λαμπίρι).

Ροή ειδήσεων

Advertisement