Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Βρέφος τριών μηνών με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Ρόδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Βρέφος τριών μηνών νοσηλεύεται με Covid-19 στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόρης Ρουμάνης, εκτίμησε πως είναι πιθανό στην οικογένεια του βρέφους να υπήρχε μέλος θετικό στον κορονοϊό και έτσι να μεταδόθηκε και σε αυτό, γι’ αυτό και σε συνεργασία με την Γ.Γ.Π.Π. συνεχίζεται η ιχνηλάτηση στο περιβάλλον του.

«Αυτή τη στιγμή το μωράκι δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα κλινικά προβλήματα», πρόσθεσε ο κ. Ρουμάνης, τονίζοντας πως είναι και το μοναδικό κρούσμα που νοσηλεύεται με Covid-19 στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός στο Καστελλόριζο

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου είπε πως απόψε ή το αργότερο αύριο το πρωί ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 των κατοίκων του ακριτικού Καστελλόριζου. Μέχρι χθες είχαν εμβολιαστεί 100 άτομα.

Την ίδια ώρα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τη δημιουργία εμβολιαστικών Κέντρων στη Ρόδο -τα Κ.Υ. και σε ιατρεία του νησιού- ενώ αμέσως μετά σειρά για τον εμβολιασμό των κατοίκων τους έχουν η Χάλκη και η Τήλος.

Ο κ. Ρουμάνης δήλωσε, τέλος, στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου πως όσοι έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα στην περιοχή δεν παρουσίασαν κανένα σύμπτωμα ούτε ανέφεραν κάτι το ιδιαίτερο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement