Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Τρέχοντας μπήκε στον ανακριτή ο προπονητής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κτίριο 9 της Ευελπίδων οδήγησε τρέχοντας η Αστυνομία τον 38χρονο προπονητή, που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας.

Ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, φέρεται να αρνείται όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος ότι ήταν ερωτευμένος και διατηρούσε «σχέση» με το κορίτσι με τις ευλογίες της οικογένειας της και σκοπό το γάμο.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη “βιασμός”, γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 38χρονος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Η αθλήτρια, που σήμερα είναι 21 ετών, φέρεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς του περί «συναίνεσης». Κάνει λόγο για απειλές κατά της ζωής της αλλά και της οικογένειας της από τον κατηγορούμενο ο οποίος, όπως αναφέρει, επιχείρησε να την εμποδίσει με αυτό τον τρόπο να αποκαλύψει τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Ροή ειδήσεων

Advertisement