Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Θετικά προχωρά η απόκτηση του Αμερικανού Κουίνσι Φορντ για τον Προμηθέα

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ενίσχυση για την ομάδα του Προμηθέα αφού ύστερα από 1 εβδομάδα παρουσίας του Αμερικανού Κουίνσι Φορντ, υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα για τον παίκτη και το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί.

Ο Αμερικανός φόργουορντ στις 5-6 προπονήσεις που έχει κάνει με την πατρινή ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και δεν χωράει καμία αμφιβολία πως είναι ποιοτικός παίκτης που θα βοηθήσει κάτω από το καλάθι.
Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στην προηγούμενη ομάδα του ήταν ο λόγος που ο Φορντ δοκιμάζεται από τον Προμηθέα όμως και σε αυτό το κομμάτι, οι πληροφορίες λένε πως οι ιατρικές εξετάσεις έχουν βγει «καθαρές» και το μόνο θέμα έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση.
Και σε αυτό τον τομέα όμως, ο Αμερικανός παίκτης δείχνει καθημερινά πρόοδο, σύντομα αναμένεται να είναι έτοιμος για να βοηθήσει και στο πλαίσιο αυτό οι πληροφορίες λένε πως το πιθανότερο είναι ο Μ. Γιατράς να κάνει θετική εισήγηση για να αποκτηθεί.
Άλλωστε ο Φεβρουάριος θα είναι καυτός, υπάρχουν κολλητά παιχνίδια στο Κύπελλο αλλά και πολύ σημαντικά ματς για το πρωτάθλημα της basketleague και ως εκ τούτου ο Γιατράς θα χρειαστεί γεμάτο οπλοστάσιο.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ
Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα που έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ευρωλιγκάτο ΠΑΟ με στόχο να πάρει ό,τι καλύτερο.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το άγχος δεν το έχει ο Προμηθέας αλλά οι «πράσινοι» μετά από μια επίπονη εβδομάδα με 2 αναμετρήσεις για την ευρωλίγκα.
Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Γιατρά η οποία θα είναι ξεκούραστη, δεν έχει αναμέτρηση μέσα στην εβδομάδα, οπότε θα προσπαθήσει να πιάσει καλή απόδοση και να πάρει τη νίκη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση στο «Δ. Τόφαλος» με τον Μάκη Γιατρά να έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής και να δουλεύει με όλους τους παίκτες εκτός από τον Γιαννόπουλο που ακολουθεί ακόμα πρόγραμμα αποθεραπείας.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα, θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement