Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Καπουτζίδης σε Αγγελική Λάμπρη: 22 χρόνια πριν ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας…

Δημοσιεύθηκε

στις

Πριν από λίγη ώρα η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά με κοινή τους ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram κατήγγειλαν τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Τα στόματα που για δεκαετίες παρέμεναν κλειστά άνοιξαν και οι αποκαλύψεις που αφορούν σε περιστατικά σεξουαλική, σωματικής και λεκτικής βίας είναι πολλές.

Το κύμα συμπαράστασης είναι μεγάλο και από τα πρώτα λεπτά των αναρτήσεων τους γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές σπεύδουν να συγχαρούν τις τρεις κυρίες για το θάρρος να μιλήσουν.

Γιώργος Καπουτζίδης
 «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κοσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό».

Kapoutzidis

Σμαράγδα Καρύδη
Μπράβο σου αγαπημένη μου

Karydh

Φώτης Σεργουλόπουλος
Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κανετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά

Fotis

Σοφία Φαραζή
Τζενη μου @loukia_m λουκια μου σας αγαπώ!μπραβο σας!!!ειμαι περιφανή για σας! Είμαστε μαζί σας!!!!

Farazi

Σοφία Παυλίδου
Είμαι μαζί σας

Pavlidou

Έλλη Κοκκίνου
Σήμερα μου έδωσες έναν ακόμη λόγο να είμαι περήφανη για εσενα.Σε αγαπω κουμπάρα μου!!

Kokkinoyu

Νίκος Ψαρράς
Αγάπη μου δύναμη

Psarras


Ροή ειδήσεων

Advertisement