Connect with us

Αθλητισμός

Αλλαγή δεδομένων- Η διοίκηση στηρίζει το υπάρχον ρόστερ  

Published

on

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Αλλαγή δεδομένων θα έχουμε στο μεταγραφικό κομμάτι με την διοίκηση της Παναχαϊκής εντέλει να αναφέρει ότι έχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ παρά το γεγονός ότι τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές τ’ αποτελέσματα δεν ήταν και τα αναμενόμενα.

Και αναφέρουμε αλλαγή δεδομένων διότι μέχρι προχθές όλοι γνώριζαν ότι η Παναχαϊκή κινείται για την απόκτηση δύο-τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα. Αυτό προφανώς μετά τις δηλώσεις των ανθρώπων της διοίκησης άλλαξε και η Παναχαϊκή θα προχωρήσει στην επίτευξη του στόχου της με τον υπάρχον υλικό.

Από την στιγμή λοιπόν που η κοκκινόμαυρη ομάδα θα προχωρήσει στη διεκδίκηση του τίτλου οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο η διοίκηση έχει αφήσει και ένα παράθυρο… ανοιχτό για κάποια προσθήκη για αργότερα.

ΕΚΤΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΣΟΥΛΗΣ

Ο Βασίλης Πλιάτσικας έδωσε κανονικά το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, οπότε εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας. Αντίθετα ο Θύμιος Αργυρόπουλος έχει τεθεί εκτός για τουλάχιστον μία εβδομάδα (υπέστη θλάση στο παιχνίδι της Τετάρτης), ενώ πρόβλημα τραυματισμού έχει ο γκολκίπερ Βασίλης Σούλης (στο πέλμα) και στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των κοκκινόμαυρων για το ματς της Κυριακής.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Οι στοιχηματικές εταιρείες για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των κοκκινόμαυρων στη Λάρισα με τον Απόλλωνα δίνουν ένα πολύ μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Μάγγου.

Δηλαδή στο 1 δίνει 2.45, στο Χ- 3.20 και στο 2- 2.80.

Η παράδοση από την άλλη των κοκκινόμαυρων με τους Λαρισαίους είναι μοιρασμένη. Τη σεζόν 2017-18 οι κοκκινόμαυροι είχαν επικρατήσει με 1-0, το 2018-19 η Παναχαϊκή είχε ηττηθεί με 1-0, ενώ πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1.

Ροή ειδήσεων

Advertisement