Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Για το πρώτο «2» οι “κοκκινόμαυροι”

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή έχει δύσκολη έξοδο σήμερα, παίζει στην Λάρισα με τον Απόλλωνα αλλά θέλει τη νίκη

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Με στόχο να πετύχει το πρώτο «2» στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι (14.45 ertflix) η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 και θέλει τους βαθμούς για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία.

Η πατρινή ομάδα θα προσπαθήσει να κρατήσει την καλή εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου με την ΑΕ Καραϊσκάκη και να πιάσει καλή απόδοση ώστε να επιβάλει το ρυθμό της και να φτάσει στο τρίποντο.

Φυσικά το έργο των κοκκινόμαυρων δεν είναι εύκολο, η ομάδα της Λάρισας είναι δυνατή ιδιαίτερα στην έδρα της, έχει παίκτες με εμπειρία που μπορούν να κάνουν την ζημιά και ως εκ τούτου θα τα δώσει όλα για να πάρει αυτή τη νίκη και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος μετά και από τις εσωτερικές προσθήκες των Μπόρους-Μένκα μπορεί να ανακατέψει λίγο καλύτερα την τράπουλα για την 11άδα αφού έχει επιπλέον επιλογές στην διάθεσή του.

Η πατρινή ομάδα θα τα δώσει όλα για τη νίκη προκειμένου να ανέβει και ψυχολογικά καθώς την επόμενη εβδομάδα μπορεί να μην υπάρχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα ωστόσο στη συνέχεια ο Φεβρουάριος περιλαμβάνει πάλι συνεχόμενα ματς και θα χρειαστεί όλοι οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΕΞΩ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕΝΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΣ

Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της Παναχαϊκής ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Οβρυάς όπου έγιναν οι τελικές δοκιμές από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Σούλης δεν έβγαλε την χθεσινή προπόνηση και έτσι τέθηκε εκτός αποστολής όπως και ο τραυματίας Αργυρόπουλος. Μετά το τέλος έγινε γνωστή η αποστολή στην οποία συμπεριελήφθησαν οι Ορέστης Μένκα, Κ. Παπαδόπουλος και Άλμπερτ Μπρους δείγμα του ότι πλέον αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα αποτελείται από τους εξής: Μένκα, Κολοβούρη, Μακροπουλιώτη, Πατάπη, Πάνο, Σταμόπουλο, Πλιάτσικα, Λαρέα, Μπελεζάκη, Αποστολόπουλο, Μπρους, Μουστακόπουλο, Κόκα, Γιούση, Ανάκογλου, Παπαδόπουλο, Σκεπετάρη, Τσερούτι, Αραβίδη, Κουσκουνά, Μπάτροβιτς.

Η αποστολή αναχώρησε χθες το μεσημέρι για την Λάρισα όπου και αναμενόταν να καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

  • Το σημερινό παιχνίδι θα σφυρίξει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, βοηθοί του θα είναι οι Δημόπουλος (Φλώρινας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας) και 4ος ο Τακίδης (Κιλκίς).

Ροή ειδήσεων

Advertisement