Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ν. Ανδρικόπουλος: “Είναι δύσκολο να είμαστε μακριά από την πισίνα, είναι η καθημερινότητα μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πατρινός πολίστας του ΝΟΠ, Νίκος Ανδρικόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που και αυτός έχει μπει στον «πάγο» από τον περασμένο Νοέμβριο εξαιτίας του κλεισίματος του αθλητισμού λόγω covid-19 και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο όπου συμμετέχει η ομάδα μας.

«Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο για μένα αλλά και για όλα τα παιδιά στο ΝΟΠ» είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρικόπουλος και πρόσθεσε: «Όταν είμαστε έξω από την πισίνα, είναι κάτι που μας ρίχνει ψυχολογικά, τόσα χρόνια η πισίνα είναι η καθημερινότητα μας, εκεί βλέπουμε τους φίλους μας και τόσο καιρό είμαστε εκτός από τη δική μας κανονικότητα. Είδαμε πως η πολιτεία έδωσε το ΟΚ για την έναρξη της Α1 Εθνικής πόλο. Eλπίζουμε κάποια στιγμή να γίνει το ίδιο και στην Α2 Εθνική πόλο, αρχικά για προπονήσεις και στη συνέχεια για αγώνες.
Πιστεύω πως αν υπάρχει καλή θέληση, οι ομάδες μπορούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο με εβδομαδιαία τεστ, με τήρηση όλων των μέτρων και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα».
Ο Νίκος Ανδρικόπουλος εκτός από πολίστας του ΝΟΠ, είναι και φοιτητής στο τμήμα πολιτικών μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πατρών που λειτουργεί με τηλεκπαίδευση:
«Εκτός από τον αθλητισμό, σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως πολιτικός μηχανικός όπου και εκεί τα μαθήματα είναι μέσω τηλεκπαίδευσης κάτι που είναι εκτός κανονικότητας και υπάρχει επίσης πρόβλημα» τόνισε ο Νίκος Ανδρικόπουλος και πρόσθεσε: «Όμως όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η υγεία όλων είναι που έχει προτεραιότητα και έτσι θα κάνουμε υπομονή μέχρι να ξεκινήσουν τα μαθήματα δια ζώσης».

Ροή ειδήσεων

Advertisement