Connect with us

Αθλητισμός

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ «Αυτό είναι το DNA της ομάδας»

Published

on

 

 Ο έμπειρος τεχνικός της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ενώ έδειξε και την ανησυχία του για την διαιτησία που και αυτή την αγωνιστική ήταν μέτρια.

Αναλυτικά τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Παπαδόπουλος:

«Μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, εκτός έδρας. Την χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Ήταν επιβλητική η εικόνα μας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στη φάση της κόκκινης και στη φάση του πέναλτι. Ενώ δεν υπήρχε Var, δόθηκε μετά από τρία λεπτά πέναλτι, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, αλλά το αφήνουμε πίσω. Εκτός από τον αντίπαλο κερδίσαμε και πάρα πολλά σήμερα σαν ομάδα.

Δείξαμε ότι πραγματικά παλεύει ο ένας για τον άλλον, η ποιότητά μας είναι δεδομένη και ό,τι χτίσαμε στην προπόνηση βάσει του αντιπάλου μας βγήκε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Αυτή είναι η Σούπερ Λιγκ 2, πρέπει να παίζουν με ψυχή και πάθος, αυτό είναι το DNA της ομάδας. Είναι σημαντικό να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας με τέτοιες νίκες. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε και στα εντός έδρας παιχνίδια έτσι, γι’ αυτή τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement