Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δέκα ένστολοι έρχονται στο νομό μέσα από τις τακτικές μεταθέσεις

Ενίσχυση στο «σώμα» της Α.Δ/νης Αχαΐας

Published

on

Με δέκα ένστολους ενισχύεται το δυναμικό της Αστυνομικής Δ/νσης Αχαΐας μετά από την απόφαση του Συμβουλίου Τακτικών Μεταθέσεων.

Πρόκειται για οκτώ αστυφύλακες και δύο βαθμοφόρους, οι οποίοι θα ενταχθούν στο σώμα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να συνεισφέρουν στο έργο της.

Το αίτημα για σημαντική ενίσχυση είχε υποβληθεί προς την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. από την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας περιγράφοντας τις ανάγκες που υπάρχουν στην Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας.

Χ. ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ»

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας δήλωσε στην «Γ» τα εξής: «Η ενίσχυσή μας με δέκα συνολικά αστυνομικούς στις τακτικές μεταθέσεις για το έτος 2021 και ισάριθμους σχεδόν στις έκτακτες του προηγούμενου έτους είναι μια ανάσα για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Σίγουρα όμως η ενίσχυση αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στελέχωσης πολλών υπηρεσιών τόσο στην Πάτρα όσο και στις γύρω περιοχές.Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ανάδειξης όλων των θεμάτων ανάμεσά τους και αυτό της αναγκαιότητας της περαιτέρω ενίσχυσής μας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement