Connect with us

Γυναίκα

Λάθη στο μακιγιάζ…        

Published

on

 

Αναρωτιέστε μήπως κάνετε και εσείς λάθη στο μακιγιάζ σας χωρίς να το καταλαβαίνετε; Δείτε τα πιο συνηθισμένα που οι περισσότερες όντως διαπράττετε!

Εφαρμόζετε ρουζ «σέρνοντας» το πινέλο: Για φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε το ρουζ ταμποναριστά, αφού πρώτα βουτήξετε ελαφρά το πινέλο στο χρώμα και φυσώντας το για να διώξετε την υπερβολική ποσότητα.

Εφαρμόζετε concealer λάθος: Το concealer δεν θα πρέπει να απλώνεται παράλληλα με το σχήμα των ματιών, αλλά τριγωνικά έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια περιοχή φωτός και λάμψης κάτω από τα μάτια.

Τοποθετείτε μολύβι χειλιών έξω από το φυσικό περίγραμμα: Εφαρμόστε ένα μολύβι χειλιών ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν στις άκρες και το περίγραμμα των χειλιών, αφήνοντας το κέντρο κενό. Στη συνέχεια, εφαρμόζετε κραγιόν σε όλη την επιφάνεια και ολοκληρώνετε με ένα διάφανο lip gloss στη μέση των χειλιών.

Χρησιμοποιείτε τον καρπό για να επιλέξετε απόχρωση foundation: Επιλέξτε καλύτερα το λαιμό και όχι τον καρπό. Ο λαιμός δεν εκτίθεται τόσο στον ήλιο όσο τα χέρια σας, που σημαίνει ότι διατηρεί το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας.

Λάθος εφαρμογή και διόρθωση της μάσκαρα: Όταν εφαρμόζετε μάσκαρα, μην κοιτάτε τον καθρέφτη στο ίδιο ύψος με το κεφάλι σας. Αντίθετα κρατήστε έναν μικρό καθρέφτη χαμηλά και κοιτάξτε προς τα κάτω ενώ τοποθετείτε με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ την μάσκαρα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement