Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Οι γυναίκες της ΝΕΠ παραμένουν ως έχουν

Published

on

Δεν προχώρησαν τελικά οι επαφές που είχαν γίνει από την διοίκηση της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ για την ένταξη στο ρόστερ μιας ξένης φουνταριστού ή περιφερειακής αθλήτριας.

Με δεδομένο ότι το χρονικό περιθώριο έληξε χθες τα δελφίνια θα προσπαθήσουν για την παραμονή στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής πόλο Γυναικών.
Πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής πόλο στις 10 Φεβρουαρίου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΚΟΕ και να οριστικοποιήσει το πρόγραμμα. Για την πατρινή ομάδα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει εκκρεμότητα με την διεξαγωγή του αγώνα με την Λάρισα που είχε αναβληθεί.
Ο τεχνικός Κώστας Σακκαλής δουλεύει καθημερινά με τις αθλήτριές του στο κομμάτι της τακτικής και όχι μόνο. Το προηγούμενο διήμερο με την παρουσία και των Αθηναίων αθλητριών έγιναν προπονητικά διπλά που έδωσαν την δυνατότητα στον Κώστα Σακκαλή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΤΕΣΤ
Σήμερα από την πλευρά της διοίκησης έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τα καθιερωμένα εβδομαδιαία τεστ. Πλέον η πατρινή ομάδα μετρά αντίστροφα ενόψει της πρεμιέρας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement