Connect with us

Βόλεϊ

Διαβάστε τι δηλώνουν στην “Γ” οι 3 προπονητές των πατρινών ομάδων που συμμετέχουν στην Α2 Εθνική βόλεϊ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Μετά και την απόφαση της πολιτείας να μην ανάψει «πράσινο φως» για έναρξη προπονήσεων στην preleague ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ αλλά μόνο στη volleyleague γυναικών, καταλαβαίνει κανείς πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει φέτος το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Με δεδομένο πως ακόμα και η preleague συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να αρχίσει τη φετινή σεζόν αφού οι ειδικοί μιλούν για 3ο κύμα του ιού, οι πληροφορίες αλλά και οι εκτιμήσεις λένε πως φέτος δεν θα έχουμε πρωτάθλημα στην Α2 Εθνική βόλεϊ όπου υπάρχει πατρινό… χρώμα με την παρουσία τριών ομάδων.

Η «Γ» μίλησε χθες με τους προπονητές των 3 πατρινών ομάδων, την Έλενα Καγιαλή της ΕΑΠ, τον Χρήστο Καράβολα του Απόλλωνα Πατρών και του Άκη Δαρείου της Ολυμπιάδας και τους ρώτησε αν με τα σημερινά δεδομένα, υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια αλλά και οι δυνατότητες να διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

ΕΛ. ΚΑΓΙΑΛΗ: «ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ;»

Απαισιόδοξη εμφανίστηκε η προπονήτρια της ΕΑΠ, Έλενα Καγιαλή, η οποία είπε: «Θα ήθελα να μου πει κάποιος, ποιος είναι πλέον ο λόγος να μπούμε στο γήπεδο; Από την στιγμή που είμαστε τόσο καιρό εκτός προπονήσεων και δεν μας δίνουν το ok για να μπούμε γήπεδο, εκτιμώ πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Μακάρι να ξεπεράσουμε την περιπέτεια όσο το δυνατόν πιο σύντομα και όσο πιο αναίμακτα γίνεται ώστε να μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την περίοδο 21-22 χωρίς περιορισμούς και υγειονομικό πρωτόκολλο».

Α. ΔΑΡΕΙΟΣ: «ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ»

Πιο επιφυλακτικός είναι ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Άκης Δαρείος ο οποίος τόνισε: «Σίγουρα είναι μεγάλο πρόβλημα που ακόμα είμαστε εκτός προπονήσεων και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όμως για μένα ας περιμένουμε λίγο ακόμα.

Αν δεν μπούμε όμως γήπεδο τον Μάρτιο, τότε δεν νομίζω πως μπορεί να διεξαχθεί πρωτάθλημα στην Α2 Εθνική. Δεν θα μπορούν οι ομάδες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και των συνεχόμενων αγώνων που θα χρειαστούν προκειμένου να βγει το πρόγραμμα».

Χ. ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΕΣΤΩ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ»

Στην ανάγκη για να διεξαχθούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Χρήστος Καράβολας, ο οποίος σημείωσε: «Πιστεύω πως εκεί που έχουμε φτάσει τώρα, δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και με βάση τα τελευταία δεδομένα της πορείας του ιού. Οι αθλητές έχουν μείνει τόσους μήνες εκτός γηπέδου οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε να γίνει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής για τη φετινή περίοδο. Αυτό που θα πω εγώ και είναι πολύ σημαντικό, μακάρι να πάνε τα πράγματα καλύτερα και να μπορέσουν να γίνουν αργότερα τα αναπτυξιακά πρωτάθλημα γιατί αλλιώς θα χαθούν τα παιδιά από το άθλημα.

Είναι πολύ κομβικό να γίνουν αυτά τα πρωταθλήματα, ειδάλλως θα είναι τεράστιο το πρόβλημα».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement