Connect with us

Lifestyle

Δημήτρης Σταρόβας για Κώστα Σπυρόπουλο: Και αν δεν έγινε; Δεν υπάρχει αμφιβολία;

Published

on

«Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού» είχε πει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας, λίγο μετά την καταγγελία που έκαναν οι Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά.

Σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο Πρωινό για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε.

«Βρίσκομαι εδώ για τον εαυτό μου, επειδή τελικά ο καθένας κοιτάζει το τομάρι του. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, ειπώθηκαν πράγματα για μένα επειδή είπα αυτό που αισθάνθηκα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έκανα καμία παρέμβαση γιατί ειπώθηκε και αυτό» είπε.

Και συνέχισε: «Λειτούργησα αυθόρμητα, όπως κάνω πάντα. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι, δεν μπορούμε να λέμε ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κοριτσάκι. Είναι ανιδιοτελής, τον έχω δει να λειτουργεί βάζοντας τον εαυτό του πίσω. Ο Σπυρόπουλος που ξέρω εγώ, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έφερνε κάποιον άνθρωπο σε πολύ δύσκολη θέση» είπε.

Ο ηθοποιός εξέφρασε τις αμφιβολίες του για όσα ειπώθηκαν.

«Και αν δεν έγινε; Δεν υπάρχει αμφιβολία; Πώς με τόση ευκολία παίρνουμε το μέρος της μίας πλευράς. Δεν υπάρχουν και οι περιπτώσεις κοριτσιών που την πέφτουν σε ανθρώπους που μπορεί να τους δώσουν δουλειά; Δεν μειώνω το πρόβλημα των κοριτσιών, αλλά γίνεται και αυτό» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο, διψάει ο κόσμος για αίμα»

«Εγώ μίλησα με τον Κώστα» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Μου είπε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που τάχτηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του. Με τους μισούς έχουμε φάει 15 φορές. Αν εγώ είχα κάνει κάτι κακό στην Φαίη και του κουβάλαγε μέσα της 30 χρόνια κι εσύ το ήξερες, θα συνεργαζόσουν μαζί μου; Θα με έπαιρνες στο μαγαζί σου;» είπε.

«Τι έπρεπε να πω; Με το που άκουσα έναν όρο νομικίστικο να πω θα τον κρεμάσω ανάποδα για να πουν τι ωραίος τύπος είναι ο Δημήτρης Σταρόβας; Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο, διψάει ο κόσμος για αίμα» τόνισε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement