Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Θλίψη σε Απόλλωνα Πατρών και Αθλο για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο θάνατος του Παναγιώτη Σπυρόπουλου σκόρπισε θλίψη τόσο στην ομάδα βόλεϊ του Άθλου Πατρών όσο και στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος ήταν εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου, πατέρας του πρώην προέδρου Ανδρέα Σπυρόπουλου και του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή πετοσφαίρισης Δημητρίου Σπυρόπουλου.
Επίσης παλαιότερα είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών και τις ακαδημίες στα γήπεδα που διατηρεί ο σύλλογος στην περιοχή του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέα» και είχαν περάσει γενιές και γενιές αθλητών.
Με τη σύζυγό του Αφροδίτη, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (σύζυγος Αναστασία Αποστολοπούλου) και τον Δημήτρη (σύζυγος Αφροδίτη Τσικριτζή) και τέσσερα εγγόνια, τον Παναγιώτη, τον Αθανάσιο-Εμμανουήλ, τον Παναγιώτη-Πάρη και τον Σπυρίδωνα-Ιάσονα.

Η κηδεία του Παναγιώτη Σπυρόπουλου θα γίνει το  (15.00) της Τετάρτης, στον ιερό ναό Αγίας Φωτεινής Πατρών και η ταφή στο  β΄ Δημοτικό κοιμητήριο Λευκας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Άθλου Πατρών αλλά και η ΕΣΠΕΠ οι οποίοι συλλυπούνται την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement