Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

“Στοπ” από τους λοιμωξιολόγους στην κυριακάτικη ημερίδα του ΣΕΦ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε όλη την Ευρώπη άρχισαν οι αγώνες κλειστού στίβου, αλλά στην Ελλάδα η διεξαγωγή τους φαντάζει αδύνατη. Τι και αν ο ΣΕΓΑΣ το περασμένο καλοκαίρι επέδειξε υποδειγματική λειτουργία σε θέματα που άπτονται της πανδημίας και οργάνωσε αγώνες, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και κυρίως χωρίς κανένα κρούσμα κορωνοϊού. Προφανώς αυτό δεν μετράει.

Ο ελληνικός κλασικός αθλητισμός πληρώνει -και μάλιστα πολύ ακριβά- το νέο lockdown. Λόγω των μέτρων, λοιπόν, ματαιώνεται ο πρώτος αγώνας κλειστού στίβου για το 2021, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την προσεχή Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Το αίτημα του ΣΕΓΑΣ προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για άδεια διεξαγωγής της ημερίδας απορρίφθηκε.
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομοσπονδίας εκφράζει την «απογοήτευσή της για την απόρριψη του αιτήματος», ενώ ανέφερε ότι αναμένει την έγκριση του αιτήματός της για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.
ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ Η ΓΚΟΥΣΙΝ
Η Τατιάνα Γκούσιν μπορεί ακόμα να προσπαθεί να επανέλθει πλήρως στους ρυθμούς της, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει το ντεμπούτο της στην «κλειστή» σεζόν.
Η πρωταθλήτρια του ύψους θα αγωνιστεί σήμερα στο μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, όπου θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να αξιολογήσει την κατάσταση της. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου καθυστέρησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της, καθώς το καλοκαίρι είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
Στο μίτινγκ της Μπάνσκα Μπίστριτσα θα συμμετάσχει η κορυφαία αθλήτρια της φετινής περιόδου, η 20χρονη Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, με 2,02μ., αλλά και η επίσης Ουκρανή Γιούλα Λεβτσένκο με φετινό 1,85 μέτρα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement