Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό είναι το φύλο των μωρών τους και ο τρυφερός τρόπος που το έμαθαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Ηταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όταν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς και πως περιμένουν δίδυμα. Τώρα, το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram τη στιγμή που έμαθαν το φύλο των μωρών που περιμένουν.

Μάλιστα, ο τρόπος που το έμαθαν, είναι ιδιαίτερα συγκινητικός καθώς οι φίλοι τους ήταν εκείνοι που τους διοργάνωσαν την έκπληξη, αφού πρώτοι έμαθαν το φύλο. Στο βίντεο, λοιπόν, που ανέβασαν, Τανιμανίδης και Μπόμπα σπάνε μπαλόνια τα οποία μέσα έχουν κομφετί στα χρώματα του φύλου του μωρού που περιμένουν.

Πρώτα η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε το ένα μπαλόνι, το οποίο «έδειξε» ότι θα κάνουν κορίτσι, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα “έδειξε” και το μπαλόνι που έσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9)! Ανυπομονούμε για τη διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένειά μας… εσάς!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement