Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Προβληματίζουν τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ώρα που κορυφώνεται η παγκόσμια αντίδραση κατά της πανδημίας με το «όπλο» το εμβόλιο, το «κίνημα των αντιεμβολιαστών», συνεχίζει το έργο του, τη στιγμή που ο ιός εμφανίζεται σε όλο τον πλανήτη μεταλλαγμένος.

Την ίδια ώρα η Πάτρα, βρίσκεται στο «κόκκινο», ενώ ο βαθμός της ανησυχίας μεγαλώνει μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ότι εντοπίστηκαν 11 περιπτώσεις του μεταλλαγμένου ιού, από τα δείγματα που είχαν σταλεί και εξετάστηκαν από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

Την ίδια ώρα, όμως, έντονο προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία από τους εμβολιασμούς των υγειονομικών και προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως από τους περίπου 1300 εργαζόμενους (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό) έχουν εμβολιαστεί μόνο οι 530.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το εμβόλιο έχουν κάνει περίπου το 50% του ιατρικού προσωπικού και το 1/3 του νοσηλευτικού προσωπικού.

Θεμιτές και απόλυτα σεβαστές του οποιουδήποτε οι επιφυλάξεις, για το εμβόλιο, αλλά προέχει για όλους η δημόσια υγεία, ιδίως όταν την «υπηρετείς».


Ροή ειδήσεων

Advertisement