Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Προσήλωση στο ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα, στη συνέχεια το Κύπελλο Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να κρίνεται ο ένας από τους 2 φετινούς στόχους του Προμηθέα με την διεξαγωγή των προημιτελικών, ημιτελικών αλλά και του τελικού Κυπέλλου όμως στην πατρινή ομάδα δεν το έχουν στο μυαλό τους.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει μπροστά της ένα πονηρό παιχνίδι απέναντι στην ανεβασμένη Λάρισα η οποία έρχεται στην Πάτρα μετά από σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ.
Ασφαλώς και ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι πολύ σοβαρός και συγχρόνως δύσκολος όμως ειδικά αυτή την χρονική στιγμή δεν πρέπει οι «πορτοκαλί» να αποπροσανατολιστούν ενόψει του αγώνα με την Λάρισα.
Τόσο οι άνθρωποι της ομάδας όσο και ο προπονητής Μάκης Γιατράς μιλούν στους παίκτες τους και τους ζητούν να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου που είναι σημαντική και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς.
Με άλλο «αέρα» θα πάει ο Προμηθέας στην κρίσιμη αναμέτρηση της Ρόδου αν έχει νικήσει την Λάρισα και με διαφορετική αν έχει ηττηθεί στην Πάτρα και αυτό το γνωρίζει καλά ο Μάκης Γιατράς.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Κ. ΦΟΡΝΤ
Στο μεταξύ, στάση αναμονής στο στρατόπεδο του Προμηθέα σχετικά με το θέμα του Αμερικανού Κουίνσι Φορντ ο οποίος παραμένει στην Πάτρα και συνεχίζει προπονήσεις με την ομάδα.
Μέχρι χθες δεν είχε παρθεί απόφαση από το τεχνικό τιμ ωστόσο σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, αν τελικά θα αποκτηθεί ο Αμερικανός φόργουορντ ή όχι.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Προμηθέα επέστρεψαν χθες στην δράση κάνοντας προπόνηση στο «Δ. Τόφαλος» όπου συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους Μίλλερ-Γιαννόπουλο που δεν έπαιξαν με τον ΠΑΟ.
Οι δύο παίκτες θα δοκιμάσουν σήμερα ή αύριο να προπονηθούν και θα φανεί αν θα είναι μάχιμοι για το ματς του Σαββάτου.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή οπότε θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Λάρισα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement