Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (3/2)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, (ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος) διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα – μίνι μάρκετ, διαπιστώθηκε ότι το λειτουργούσαν, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας, (ο αστυνομικός έλεγχος διενεργήθηκε την 19.40 ώρα της 2/2/2021).

Στους άνδρες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ στον καθένα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Βάρδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από αποθήκη ημεδαπού άνδρα, δύο μπαταρίες από τρακτέρ.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο ύψος των Δουνείκων, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, οδηγώντας αυτοκίνητο, επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια  αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που επιχείρησαν να της διενεργήσουν οι αστυνομικοί, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποτρέψει την σύλληψή της. Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην γυναίκα,  βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα  ηλεκτροπληξιακό όπλο (taser).

Ροή ειδήσεων

Advertisement