Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επείγουσα ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αχαΐας-Με το «1» προσέρχεστε κανονικά για αιμοδοσία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας διευκρινίζοντας πως μετά την ισχύ της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετα τις 18.00, μπορεί κανείς να προσέλθει για να προσφέρει το πολυτιμότερο δώρο ζωής, το αίμα για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας διευκρινίζει τα εξής: «Κάνοντας χρήση του Κωδικού (1) είτε με μήνυμα είτε με έγγραφο μπορείτε να προσέρχεστε για εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του «Αιμοδότη» Βότση 51 και Κανακάρη κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από ώρα 17.30 έως ώρα 21.15.

Τις μέρες αυτές ο Σύλλογος κάνει τις τακτικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του «Αγίου Ανδρέα» και πάντα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας για τον COVID-19.

Ενημερώνουμε επίσης όσους φίλους έδωσαν αίμα ή θα δώσουν αίμα στην Κινητή μονάδα που πραγματοποιεί αιμοληψίες για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαίας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ» δυο φορές τον μήνα στο επάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τα αποτελέσματα των αιματολογικών τους εξετάσεων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από ώρα 17.30 έως ώρα 21.15 από τα γραφεία του Συλλόγου Βότση 51 και Κανακάρη κάνοντας πάντα χρήση του Κωδικού (1)».

Ροή ειδήσεων

Advertisement