Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ν. Παπαδόπουλος: «Αισιοδοξώ πως θα καταφέρουμε τους 3 βαθμούς, στηρίζω την απόφαση του πρόεδρου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Αισιόδοξος πως η Παναχαϊκή θα  παρουσιάσει καλό πρόσωπο και θα να πάρει τη νίκη  για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ιωνικό, εμφανίστηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στη media day στο προπονητήριο «Αλ. Σπανός».

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε», είπε αρχικά, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της διοίκησης να μην προχωρήσει σε μεταγραφές: «Είναι απόφαση του προέδρου και τη στηρίζω, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Εχω εκφράσει τη γνώμη μου ότι δεδομένου του αγωνιστικού Γολγοθά, η ομάδα χρειάζονταν κάποιους παίκτες για να ενισχύσουμε το ρόστερ. Από τη στιγμή όμως που πάρθηκε αυτή η απόφαση, τη στηρίζω. Πιστεύουμε στο ρόστερ και με πίστη και δουλειά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Σε ερώτηση της «Γ» για τις αποφάσεις του σχετικά με την 11άδα: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Η ομάδα τα πήγε καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως η 11άδα εξαρτάται από πολλά. Από τον αντίπαλο, από το ύψος, πολλούς παράγοντες».


Ροή ειδήσεων

Advertisement