Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΑΠ: Με 1.077 «καλεσμένους» η e-βασιλόπιτα

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες η διαδικτυακή εκδήλωση κοπής της e-βασιλόπιτας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με τη συμμετοχή 1.077 επισκεπτών διαφορετικών κατηγοριών μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας του Ιδρύματος και καλεσμένων.

Οι τυχεροί που αναδείχθηκαν ανά κατηγορία ήταν οι εξής:
-Στην κατηγορία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (25 μέλη) : Η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αναπληρωματικό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος, Αλευριάδου Αναστασία.
-Στην κατηγορία των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων (23 μέλη): Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Μελέτιος – Αθανάσιος Δημόπουλος.
-Στην κατηγορία των μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού του Ιδρύματος (Δ.Ε.Π.) (34 μέλη): ο Καθηγητής Θεοφάνης Ορφανουδάκης.
-Στην κατηγορία των μελών του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ιδρύματος (ΣΕΠ) (2.676 μέλη) : ο Διδάκτορας, Γραμπόβας Χρήστος
-Στην κατηγορία του Διοικητικού Προσωπικού του Ιδρύματος και των εργαζομένων στον εκδοτικό οίκο «ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ε.Α.Π.», (248 μέλη) : η υπάλληλος, Μαριάννα Σταμάτη
-Στην κατηγορία της Νομικής Επιτροπής του Ιδρύματος, (7 μέλη): το μέλος της Δικηγόρος, Ιωάννης Σουφαλιδάκης.
-Στην κατηγορία των δημοσιογράφων των θεμάτων εκπαίδευσης (20 μέλη): η δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών», Άννα Ανδριτσάκη.
Στους τυχερούς θα αποσταλεί βιβλίο του εκδοτικού οίκου του Ιδρύματος «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΑΠ».
Ευχές στους εργαζόμενους, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης έδωσαν ο πρόεδρος Ιωάννης Οδυσσέας Ζώρας, οι αντιπρόεδροι Στ. Ευσταθόπουλος, Γιώργος Σκρουμπής, Κώστας Καραμάνης και ο Διοικητικός Διευθυντής, Ηλίας Γκοτσόπουλος.
ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Για λίγες μέρες ακόμα θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, σε τρία σύντομα προγράμματα Σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Συγκεκριμένα η διαδικασία των αιτήσεων για τον 6ο κύκλο Σπουδών, για τα σύντομα προγράμματα:
– Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας (ΕΓΑ)
– Εισαγωγή στη Διαχείριση Αποβλήτων (ΕΔΑ)
– Φυσικά Καταστροφικά Φαινόμενα Υπό το Πρίσμα της Κλιματικής Αλλαγής (NHzCC)
έχει παραταθεί μέχρι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο εξής link: https://apps.eap.gr/sps_2019_6th/web/index.php
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή να καλείτε στο 2610367542.

Ροή ειδήσεων

Advertisement