Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Μ. Γιατράς: “Συγχαρητήριά στους παίκτες μου, πλέον κοιτάζουμε το ματς στη Ρόδο”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στο τέλος  του αγώνά ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη,  για τη προσπάθεια που κάναμε,  όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι μέσα στον Παναθηναϊκό  είναι δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να νικήσεις μετά την οποιαδήποτε ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι,  ήταν και η Λάρισα Bread Factory άστοχη και  θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη η διάφορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μειώθηκε η διαφορά  αλλά στο τέλος άνοιξε και πάλι και νικήσαμε σχετικά ευκολά. Καλή επιτυχία στην ομάδα  της Λάρισας , είναι μια καλή και ποιοτική ομάδα, ομάδα που σουτάρει πολύ, έβαλε 17 πόντους σε ένα ημίχρονο αλλά 30 σε ένα μόνο δεκάλεπτο.

Εμείς από αυτή την στιγμή και μετά σκεφτόμαστε το κύπελλο, έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη στη Ρόδο,  το μυαλό  μας είναι μόνο στο παιχνίδι της Ρόδου και θα φύγουμε αύριο για να προπονηθούμε και εκεί.  Μακάρι η επόμενη εβδομάδα να είναι όπως τη ονειρευόμαστε και τη φανταζόμαστε. Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΚ για τα μπλουζάκια  για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Σε ερώτηση για το αν θα ακολουθήσε την αποστολή ο Γιαννόπουλος και το που θα κριθεί το παιχνίδι στη Ρόδο ο πατρινός προπονητής απάντησε: «Ο Γιαννόπουλος θα είναι μαζί μας όπως μαζί  μας θα είναι και ο Κουίνσι Φορντ.

Ο Κολοσσός H HOTELS έχει πολύ καλό προπονητή, έχει έμπειρα παιδιά, στην Πάτρα για το πρωτάθλημα ήταν άλλο παιχνίδι και με άλλες συνθήκες. Η  πορεία του Κολοσσού στο πρωτάθλημα και ειδικά μέσα στο γήπεδο του, είναι  πολύ καλή και είναι ματς που θέλει μεγάλη προσοχή. Ξέρουμε τα συν και τα πλην και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά».


Ροή ειδήσεων

Advertisement