Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ.- Ειδικό σχέδιο δράσης από την Δ/νση Αστυνομίας Αχαΐας

Published

on

 

 

 

Η πρεμιέρα της εφαρμογής των πιο σκληρών μέτρων στην αχαϊκή πρωτεύουσα, συνοδεύτηκε με αστηρούς ελέγχους από κλιμάκια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

 

Συνεργεία είχαν στηθεί από νωρίς χθες το πρωί σε κομβικά σημεία και περνούσαν από… κόσκινο όλους τους οδηγούς που κυκλοφορούσαν στους δρόμους, αλλά και τους πεζούς, που βγήκαν για βόλτα ή για ψώνια σε σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα τροφίμων εφόσον είναι τα μόνα που λειτουργούν μαζι με τα φαρμακεία.

 

Στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου βρέθηκε χθες και ο αστυνομικός δ/ντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος καλώντας τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα καθώς προέχει η δημόσια υγεία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έχει καταρτίσει ειδικό σχέδιο δράσης το οποίο προβλέπει έντονη αστυνόμευση στο ιστορικό – εμπορικό κέντρο, στα πάρκα της πόλης με έμφαση στο Νότιο αλλά και στην περιοχή της Μαρίνας και της πλαζ, με στόχο να αποτραπούν οι συναθροίσεις ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού και να προστατευθεί η δημόσια υγεία.

 

Προχθές, σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα βεβαιώθηκαν 162 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 139 για παραβίαση των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας και 23 για μη χρήση μάσκας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement