Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Περιποίηση στην σωστή ποσότητα    

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην φροντίδα του δέρματος, υπάρχει συγκεκριμένη σειρά με την οποία πρέπει να εφαρμόζετε τα προϊόντα. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι η ποσότητα κάθε προϊόντος που χρησιμοποιείται είναι εξίσου σημαντική καθώς αυτές μπορεί να διαφέρουν από το ένα προϊόν στο άλλο λόγω της υφής τους. Εσείς, γνωρίζετε ποια ποσότητα πρέπει να εφαρμόζετε από κάθε προϊόν;

Καθαριστικό προσώπου: Η ποσότητα τ ποικίλλει ανάλογα με τη σύνθεση καθώς και το πόσο μακιγιάζ φοράτε. Σε γενικές γραμμές, το μέγεθος μιας δεκάρας είναι αρκετό. Εάν φοράτε βαρύ μακιγιάζ, ίσως πρέπει να κάνετε διπλό καθαρισμό με micellair νερό και καθαριστικό προσώπου.

Απολεπιστικό: Συνίσταται η εφαρμογή απολεπιστικού στο μέγεθος μιας δεκάρας, αλλά αν κάνετε εφαρμογή με βαμβάκι, η ποσότητα μπορεί να διαφέρει.

Τoner: Αν επιλέξετε να το ψεκάσετε απευθείας, ρίξτε 2-3 ψεκασμούς και στη συνέχεια κάντε ελαφρύ μασάζ. Εάν το απλώνετε με βαμβάκι, ρίξτε έξι ψεκασμούς και σκουπίστε απαλά.

Ορός: Οι οροί προσώπου περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, οπότε είναι σημαντικό να προσέχεις τι ποσότητα εφαρμόζεις. Η ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού αρκεί (περίπου δύο έως τρεις σταγόνες).

Κρέμα ματιών: Λιγότερο σημαίνει περισσότερο σε ό,τι αφορά την κρέμα ματιών. Η ποσότητα στο μέγεθος ενός μπιζελιού πρέπει να είναι επαρκής για να καλύψει το δέρμα γύρω από τα μάτια.

Ενυδατική κρέμα: Ξεκινάτε πάντα με μια ποσότητα στο μέγεθος ενός μύρτιλλου για κάλυψη του προσώπου, του λαιμού και του στήθους – οι ξηρότερες επιδερμίδες μπορεί να χρειάζονται λίγο περισσότερο.

 

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement