Connect with us

Ελλάδα

«Διάλεξαν λάθος επάγγελμα»…

Published

on

Με καυστικό τρόπο, σχολιάζει η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη (φωτό) σε άρθρο της, στο liberal.gr, την άρνηση υγειονομικών να εμβολιαστούν.

Όπως αναφέρει μάλιστα, η «διεθνής τάση τώρα είναι να τίθενται σε αργία όσοι από τους «αρνητές» προσφέρουν υπηρεσίες σε ασθενείς και ευάλωτους». Μάλιστα επικαλείται και τις δηλώσεις του Ιταλού υφυπουργού Υγείας,Πιερπάολο Σιλέρι, οοποίος με αφορμή ανάλογα γεγονότα στην γειτονική χώρα, ανέφερε: «Αν μετά από τόσα χρόνια σπουδών καιχιλιάδες νεκρούς καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο είναι άχρηστο, να με συγχωρείτε αλλά έχεις διαλέξει λάθος επάγγελμα» και πρόσθεσε ότι : «Πιστεύω ότι ο Ιατρικός Σύλλογος πρέπει να λάβει μέτρα και να αποφασίσει κυρώσεις», είπε, προσθέτοντας ωστόσο ότι συμφωνεί με την μη υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στον γενικό πληθυσμό.

Η κυρία Βούλτεψη, αφού παραθέτει αναλυτικά στοιχεία για την αντιμετώπιση άλλων χωρών σε παρόμοια περιστατικά, καταλήγει: «Το πρόβλημα είναι παλιό όσο και τα ίδια τα εμβόλια. Αλλά η παρούσα πανδημία και η ανοσία που αναμένεται να δημιουργηθεί χάρη στους μαζικούς εμβολιασμούς, μπορεί να οδηγήσει στην τελική νίκη κατά των αντιεμβολιαστών».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement