Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (8/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και  κατασχέθηκε ένας  πτυσσόμενος σουγιάς.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες, με την χρήση εκσκαφτικού μηχανήματος, σε αγροτεμάχιο σε περιοχή της Αχαΐας.

Στους τρεις άνδρες βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας,  από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για το αδίκημα του εμπρησμού σε δάση.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (60) ναρκωτικά δισκία.

Οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, πραγματοποίησαν χθες, το μεσημέρι, στην Πάτρα, έλεγχο, σε οικία, όπου διεξαγόταν εκδήλωση (γλέντι αρραβώνων) με την παρουσία τουλάχιστον 30 ατόμων, παραβιάζοντας τα μέτρα απαγόρευσης για την πρόληψη ασθενειών.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν διοικητικό πρόστιμο ύψους (3.000) ευρώ στον διοργανωτή της εκδήλωσης, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, καθώς και διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ σε ημεδαπή, που βρισκόταν στο χώρο  για άσκοπη μετακίνηση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Μεσολογγίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement