Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στοίχημα: Τρύπιες άμυνες στην Τουρκία, βρυχώνται τα λιοντάρια – παρολί για γούστα στο 7,48!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενδιαφέρουσες επιλογές περιλαμβάνει το κουπόνι της Δευτέρας (08/02), μάλιστα από όλο τον πλανήτη. Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία πάμε στοίχημα προγνωστικά με αξία για εσάς. Θα αναλύσουμε παιχνίδια από την Τουρκία, το Μεξικό και τη Ρουμανία. Ας δούμε τι προτείνουμε για σήμερα!

Με τα γκολ στη Τουρκία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας και την 24η αγωνιστική, με τη Γκαζιαντέπ να υποδέχεται στις 15:00 την Γκεζτέπε.

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουν απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία (1-1) με τη Χατάγιασπορ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους. Εμφανίζοντας, μάλιστα, σημαντικά προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, καθώς έχουν δεχτεί οκτώ γκολ στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Σημείωσαν την τελευταία νίκη τους στις 16 Ιανουαρίου, με 2-1 επί της Καϊσέρισπορ. Βρίσκονται στην όγδοη θέση με 35 βαθμούς. Νοκ άουτ τέθηκαν οι Σογιάλπ, Μπιγίκ και Βέτριχ.

Μετά τη μεγάλη νίκη της με 4-0 επί της Γκεντσεμπιρλιγκί, ακολούθησαν δύο ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) για την Γκεζτέπε, από την Μπεσίκτας και τη Ντενιζλίσπορ. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Μαλάτιασπορ. Συνέπεια των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων είναι να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στη 12η θέση. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Σενεγαλέζος επιθετικός, Εντιαγέ, που έχει σημειώσει εφτά γκολ.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, η καθεμία για τους δικούς της σκοπούς. Οι άμυνές τους δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Ξυπνάει η Λεόν

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το Μεξικό, εκεί όπου για την Clausura και την 5η αγωνιστική η Λεόν φιλοξενεί την Γουαδαλαχάρα στις 05:00.

Οι πρωταθλητές κατάφεραν να πάρουν τη πρώτη τους νίκη, με 3-1 επί της Ατλέτικο Σαν Λουίς. Σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτεροι, χρειάστηκε όμως να περάσουν 62 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ. Εκτός από τον αντίπαλο, άλλωστε, είχαν να αντιμετωπίσουν και την πίεση από το άσχημο ξεκίνημα. Είχε προηγηθεί η ήττα από την Τίγκρες με 3-0 και η ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Πατσούκα. Πρώτος σκόρερ της Λεόν ο μέσος Βίκτορ Νταβίλα με δύο τέρματα. Ο Ναβάρο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Τραγικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τη Γουαδαλαχάρα, που είχε συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, με 3-1 από την Ατλέτικο Σαν Λουίς και με 2-1 από την Χουάρες. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί γκολ σε όλες τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις της. Ισοβαθμεί με την Άτλας και την Πατσούκα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο αμυντικός Καλντερόν, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η Λεόν δείχνει να ξυπνάει και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και υποδέχεται τη Γουαδαλαχάρα, που δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό. Θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 2.00.

Για τη νίκη και την πρωτιά η Κλουζ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας, όπου στις 20:30 η Μποτοσάνι κοντράρεται εντός έδρας με την Κλουζ για την 22η αγωνιστική.

Η Μποτοσάνι δείχνει εσχάτως να βρίσκει τα πατήματά της, καθώς σημείωσε το δεύτερο διαδοχικό της “τρίποντο”. Κέρδισε μακριά από το γήπεδό της την Κίντια με 3-2, παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ. Συνολικά, μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα. Δεν αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες απόψε.

Αήττητο σερί 10 παιχνιδιών στο πρωτάθλημα “τρέχει” η Κλουζ. Έρχεται από νίκη εντός έδρας με αντίπαλο τη Βιτορούλ και σκορ 2-1, σκοράροντας το δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αν κερδίσει σήμερα, θα είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Μεγάλο κίνητρο έχει η φιλοξενούμενη Κλουζ, που θέλει και μπορεί να πάρει τη νίκη για να πατήσει την κορυφή της βαθμολογίας. Έχει ποιότητα και ψυχολογία για να επικρατήσει επί της γηπεδούχου. Επιλογή μας αποτελεί το “διπλό” σε απόδοση 2.02.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement