Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (8/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Aυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσεις στα επικοινωνιακά ερεθίσματα των άλλων, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 δεν σου αφήνει περιθώρια να είσαι συγκαταβατικός. Πρόσεξε ιδιαίτερα και ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς και θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι ομαδικών συζητήσεων.

 

Ταύρος

Φαντάσου πως επικοινωνιακά βαδίζεις πάνω σε τεντωμένο σχοινί και η κάθε λέξη με ένταση μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ισορροπία σου. Το τετράγωνο του Ερμή ο όποιος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 10/2, δημιουργεί δυσθυμία η οποία μπορεί να εκφραστεί με ένταση και θυμό. Η νέα Σελήνη στρέφει το ενδιαφέρον στο επαγγελματικό τομέα καθώς φαίνεται πως εκεί υπάρχει αρκετή κινητικότητα.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να πέσουν κάποιες «σκιές» στη διάθεσή σου -η οποία σε γενικότερο πλαίσιο δεν συνάδει με αυτές- καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξανά στο προσκήνιο κάποια θέματα του παρελθόντος. Αυτά είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό σου περιβάλλον, τα οποία έχουν την τάση ανακύκλωσης κάποιων θεμάτων.

 

 

Καρκίνος

Θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και είναι πάρα πολύ πιθανό να σχετίζονται με κάποια υπόθεση του παρελθόντος ή με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά εσύ δεν θα πρέπει να πέσεις σε αυτή την παγίδα, μιας και το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 10/2 μπορεί να  «ρίξει λάδι στη φωτιά» πολύ εύκολα.

 

Λέων

Ίσως παρατηρήσεις πως οι άλλοι κάνουν κάποιου είδους «τεστ» αντοχής στη διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να δίνονται αρκετά συχνά αφορμές για εντάσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 στρέφει την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν θέματα τα οποία θα σε οδηγήσουν αντιδράσεις.

 

 

Παρθένος

Θα επικεντρωθείς σε αυτό που ονομάζουμε καθημερινότητα μιας και είναι αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως και η επικοινωνία θα παίξει το ρόλο της, κάτι που θα γίνει πιο έντονο μετά τις 10/2 που θα πραγματοποιηθεί και το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

 

Ζυγός

Μία άκρως δημιουργική και ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσένα αρκεί να προσέξεις κάποια μικρά επικοινωνιακά εμπόδια τα οποία μπορεί να προκύψουν γύρω στα μέσα της. Συγκεκριμένα στις 10/2 το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδεχομένως να σε οδηγήσει να εκφράσεις έντονα τον εκνευρισμό σου, ο οποίος φαίνεται πως μπορεί να προκληθεί από ζητήματα της καθημερινότητας.

 

Σκορπιός

Μπορεί να νιώθεις πως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε διάφορους τομείς κάτι το οποίο ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Παρόλα αυτά φαίνεται πως τα θέματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, ζητήματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, θα βρίσκονται ψηλά τις προτεραιότητές σου. Απέφυγε διενέξεις είτε με συνεργάτες σου είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Τοξότης

Μπορεί να νιώθεις και να είσαι σε επικοινωνιακή διάθεση όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στην επικοινωνία ακόμα και με ανθρώπους που δεν περιμένεις. Για αυτό το λόγο ίσως χρειαστεί να είσαι υπομονετικός μέχρι να γίνουν κάποια πράγματα που θέλεις, όπως και ευέλικτος σε κάποιες αναβολές, καθυστερήσεις ή αλλαγές σχεδίων.

 

Αιγόκερως

Θα σκέφτεσαι αρκετά ένα αισθηματικό σου ζήτημα το οποίο φαίνεται πως έρχεται από το παρελθόν όμως σε απασχολεί μέχρι και στο παρόν. Οι σκέψεις που κάνεις θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν προάγει τη σταθερότητα και δημιουργεί εκνευρισμό ιδιαίτερα σε προσωπικές υποθέσεις.

 

Υδροχόος

Θα ανοίξεις αρκετά μέτωπα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς υπάρχουν πολλά και μικρά πράγματα τα οποία χρειάζονται τη δική σου διευθέτηση. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 μπορεί να σε οδηγήσει να χάσεις την υπομονή σου και να πεις λόγια που δεν εννοείς και λέξεις που πληγώνουν.

 

Ιχθύες

Η γνώμη που έχουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου στα δικά σου ζητήματα, θα σε επηρεάσει κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις των προσωπικών σου υποθέσεων. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει διαξιφισμούς με τους γύρω σου, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως οι άλλοι «υπερβαίνουν τα εσκαμμένα» σε δικά σου ζητήματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement