Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (8/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

GOODYS

Aυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσεις στα επικοινωνιακά ερεθίσματα των άλλων, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 δεν σου αφήνει περιθώρια να είσαι συγκαταβατικός. Πρόσεξε ιδιαίτερα και ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς και θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι ομαδικών συζητήσεων.

 

Ταύρος

Φαντάσου πως επικοινωνιακά βαδίζεις πάνω σε τεντωμένο σχοινί και η κάθε λέξη με ένταση μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ισορροπία σου. Το τετράγωνο του Ερμή ο όποιος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 10/2, δημιουργεί δυσθυμία η οποία μπορεί να εκφραστεί με ένταση και θυμό. Η νέα Σελήνη στρέφει το ενδιαφέρον στο επαγγελματικό τομέα καθώς φαίνεται πως εκεί υπάρχει αρκετή κινητικότητα.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να πέσουν κάποιες «σκιές» στη διάθεσή σου -η οποία σε γενικότερο πλαίσιο δεν συνάδει με αυτές- καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξανά στο προσκήνιο κάποια θέματα του παρελθόντος. Αυτά είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό σου περιβάλλον, τα οποία έχουν την τάση ανακύκλωσης κάποιων θεμάτων.

 

 

Καρκίνος

Θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και είναι πάρα πολύ πιθανό να σχετίζονται με κάποια υπόθεση του παρελθόντος ή με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά εσύ δεν θα πρέπει να πέσεις σε αυτή την παγίδα, μιας και το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 10/2 μπορεί να  «ρίξει λάδι στη φωτιά» πολύ εύκολα.

 

Λέων

Ίσως παρατηρήσεις πως οι άλλοι κάνουν κάποιου είδους «τεστ» αντοχής στη διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να δίνονται αρκετά συχνά αφορμές για εντάσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 στρέφει την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν θέματα τα οποία θα σε οδηγήσουν αντιδράσεις.

 

 

Παρθένος

Θα επικεντρωθείς σε αυτό που ονομάζουμε καθημερινότητα μιας και είναι αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως και η επικοινωνία θα παίξει το ρόλο της, κάτι που θα γίνει πιο έντονο μετά τις 10/2 που θα πραγματοποιηθεί και το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

 

Ζυγός

Μία άκρως δημιουργική και ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσένα αρκεί να προσέξεις κάποια μικρά επικοινωνιακά εμπόδια τα οποία μπορεί να προκύψουν γύρω στα μέσα της. Συγκεκριμένα στις 10/2 το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδεχομένως να σε οδηγήσει να εκφράσεις έντονα τον εκνευρισμό σου, ο οποίος φαίνεται πως μπορεί να προκληθεί από ζητήματα της καθημερινότητας.

 

Σκορπιός

Μπορεί να νιώθεις πως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε διάφορους τομείς κάτι το οποίο ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Παρόλα αυτά φαίνεται πως τα θέματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, ζητήματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, θα βρίσκονται ψηλά τις προτεραιότητές σου. Απέφυγε διενέξεις είτε με συνεργάτες σου είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Τοξότης

Μπορεί να νιώθεις και να είσαι σε επικοινωνιακή διάθεση όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στην επικοινωνία ακόμα και με ανθρώπους που δεν περιμένεις. Για αυτό το λόγο ίσως χρειαστεί να είσαι υπομονετικός μέχρι να γίνουν κάποια πράγματα που θέλεις, όπως και ευέλικτος σε κάποιες αναβολές, καθυστερήσεις ή αλλαγές σχεδίων.

 

Αιγόκερως

Θα σκέφτεσαι αρκετά ένα αισθηματικό σου ζήτημα το οποίο φαίνεται πως έρχεται από το παρελθόν όμως σε απασχολεί μέχρι και στο παρόν. Οι σκέψεις που κάνεις θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν προάγει τη σταθερότητα και δημιουργεί εκνευρισμό ιδιαίτερα σε προσωπικές υποθέσεις.

 

Υδροχόος

Θα ανοίξεις αρκετά μέτωπα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς υπάρχουν πολλά και μικρά πράγματα τα οποία χρειάζονται τη δική σου διευθέτηση. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 μπορεί να σε οδηγήσει να χάσεις την υπομονή σου και να πεις λόγια που δεν εννοείς και λέξεις που πληγώνουν.

 

Ιχθύες

Η γνώμη που έχουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου στα δικά σου ζητήματα, θα σε επηρεάσει κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις των προσωπικών σου υποθέσεων. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10/2 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει διαξιφισμούς με τους γύρω σου, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως οι άλλοι «υπερβαίνουν τα εσκαμμένα» σε δικά σου ζητήματα.

Lifestyle

Soula Glamorous: Ποιο είναι το περιβόητο κορίτσι που τα «χώνει» στα social media

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «όνομά» της είναι γνωστό σε όλους, μετρά χιλιάδες θαυμαστές στα social media και δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή της για τα πάντα. Ο λόγος για την Soula Glamorous. Η διάσημη διαδικτυακή περσόνα έχει κατακτήσει τις καρδίες μας και μας έχει κάνει πολλές φορές να αναρωτηθούμε «μα ποια είσαι τέλος πάντων;». Απάντηση όμως δεν πήραμε ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Το «κορίτσι» που σαρώσει το Instagram, το Facebook και το Twitter μπορεί να το λένε Soula στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα του, αν πρόκειται για άντρα ή για γυναίκα, τι ηλικία έχει, με τι ασχολείται ή έστω που μένει. Μάλιστα, στην μία και μοναδική εμφάνισή της στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή «Για την παρέα» είχε φροντίσει να εμφανιστεί φορώντας μάσκα ενώ απαντούσε γραπτά για να μην προδώσει η φωνή της το φύλο της.

Η influencer φροντίζει να κρατά το όνομά της μυστικό όπως και τα στοιχεία της.
Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό που την κάνει να ξεχωρίζει, να αγαπιέται από τους followers της και να γίνεται viral με κάθε της ανάρτηση. Όπως ακριβώς συνέβη σήμερα με το τελευταίο της story, όπου αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της είναι ξανά ερωτευμένη. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Αν αυτό ισχύει ή όχι θα το δείξει ο χρόνος ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η influencer έχει αποκαλύψει κάτι και αυτό έχει επιβεβαιωθεί. Για παράδειγμα στην καραντίνα είχε πει πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και όντως το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Επίσης, μίλησε για επανασύνδεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik. Η διάσημη περσόνα εντόπισε σε ένα story του ράπερ ένα γυναικείο χέρι, το οποίο φορά ένα πράσινο δαχτυλίδι, όπως ακριβώς εκείνο που φορά η παρουσιάστρια σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της.

Η Soula Glamorous λοιπόν, μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες φίλους.
Το αιχμηρό χιούμορ της, οι ειλικρινείς απαντήσεις της, αλλά και οι αδελφικές συμβουλές της σε νεαρότερους followers την κάνουν να ξεχωρίζει από τους κοινούς λογαριασμούς, που τίποτα ουσιαστικό δεν έχουν να προσφέρουν στον αχανή κόσμο του διαδικτύου.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Playboy ανέφερε ήταν απλά μια χωρισμένη πληγωμένη κοπέλα που ήθελα να βρίσει χωρίς να ανεβάζει στάτους στο Facebook. «Πιστεύω επειδή έχω άμεση επαφή με το κοινό μου και κοιτάζω τι μου λένε να βλέπω τι κουτσομπολιό θέλουν να μάθουν και τι τους ενδιαφέρει κυρίως. Αλλά και επειδή είμαι και το πρώτο πρότζεκτ που το έκανε αυτό στο ελληνικό Instagram», σχολίασε για την επιτυχία της.

Όσο για το ποια Ελληνίδα θαυμάζει; Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Φουρέιρα. «Είναι αμοιβαία φουλ η ανάγκη, μιας και εγώ τους έχω ανάγκη για το προφίλ μου αλλά και για αυτούς μιας και η Σούλα ό,τι αποθεώνει αποθεώνεται. Το πρόσωπο που θαυμάζω και θα θαυμάζω είναι η Ελένη Φουρέιρα», είπε στην ίδια συνέντευξη.

www.in.gr

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(24/7)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους.

Ταύρος
Έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν, λόγω της δικής σου αδράνειας. Ίσως βέβαια ο φόβος της απόρριψης, σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε, γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.

Δίδυμοι
Η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

 

Καρκίνος
Η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Λέων
Η έντονη ενέργεια που θα έχεις θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσένα. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Παρθένος
Κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, να μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Ζυγός
Σήμερα, θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή!

Σκορπιός
Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου, σου ανοίγουν σήμερα τον δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, περιόρισε τις επαφές και τις κουβέντες σου.

Τοξότης
Τα γεγονότα αυτό το Σάββατο επιβαρύνουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και κοστίζουν συνάμα και στο πορτοφόλι σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος, που πίστευες πως είχες λύσει. Αντιμετώπισε τα με ψυχραιμία και μην σε πιάνει πονοκέφαλος.

Αιγόκερως
Η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά αυτού του Σαββάτου για εσένα. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου παντού! Πρόσεχε, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος.

Υδροχόος
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα γίνεται, πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και σιγουριά και τότε να είσαι σίγουρος πως οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν.

Ιχθύες
Η μέρα σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις, για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.

Περισσότερα

Lifestyle

Survivor – Spoiler: Ποια ονόματα έκλεισαν – Ο απίθανος όρος του Ντάνου για να μπει ξανά στο παιχνίδι

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί το Survivor να ολοκληρώθηκε, όμως οι ετοιμασίες για την επόμενη σεζόν έχουν αρχίσει.

Στο Survivor 5 θα δούμε παίκτες οι οποίοι θα εκτοξεύσουν όπως πάντα την… θερμοκρασία. Για αρχή ένας που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο παίκτης από το πρώτο reality είναι έτοιμος να ξανά εισβάλει. Φυσικά δεν θα είναι ο μόνος.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να ξεκινάει δικιά της εκπομπή, όμως γίνονται ύστατες προσπάθειες ώστε να ξανά μπει και εκείνη. Αν τα ονόματα αυτά έφεραν ενθουσιασμό περιμένετε και το καλύτερο.

Ο τούρκος παραγωγός έχει στόχο να φτάσει την τηλεθέαση στα ύψη. Μιλάει με την Μαριαλένα για να επιστρέψει και εκείνη στο επόμενο Survivor. Από κει και πέρα ο Ηλίας Μπόγδανος είναι κοντά σε συμφωνία, ενώ ο Ατζούν προσπαθεί να μαλακώσει λίγο το κλίμα με Τζέιμς και Νίκο μήπως τους πείσει να μπουν, αλλά με άλλους όρους φυσικά. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Θέλει όσοι μπουν να είναι παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να έχουν ρεύμα στο κόσμο και όχι να είναι άτομα τα οποία θα περνάνε απαρατήρητα. Φυσικά γυρνάμε και πάλι στην εκδοχή Διάσημοι – Μαχητές.

Ένα ακόμα όνομα που έχει κυκλωθεί και υπάρχουν ήδη συζητήσεις είναι του Λουκά Βύντρα. Κατερίνα Δαλάκα και Ντάνος είναι παίκτες που θέλει να μπουν, όμως δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο. Η Δαλάκα μάλιστα πρότεινε μία γνωστή της η οποία επίσης είναι αθλήτρια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την άλλη μόνο με Κατσούλη θα ξανά μπει. Ο λόγος; Για να γίνει η κόντρα του αιώνα. Το έχει ξεκαθαρίσει στον Ατζούν αυτό. Αλλιώς δεν πρόκειται να μπει. Ονόματα είναι κι άλλα, όπως και την Λιλοπούλου που αποχώρησε από 2ο επεισόδιο στο περασμένο Survivor, είναι αθλητική παίκτρια, μπορεί να ανταπεξέλθει, μένει να δούμε αν θα την ξανά πάρουν. Δήλωσε πάλι συμμετοχή πάντως.

WWW.IN.GR

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα