Connect with us

Αθλητισμός

Σήμερα στις 3 μ.μ. το τελευταίο αντίο στον Άκη Σταυρόπουλο, ενός αξιαγάπητου ανθρώπου

Published

on

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

 

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του Άκη Σταυρόπουλου που έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένεια του Άρη Πατρών που ήταν μέλος όσο και το πατραϊκό ποδόσφαιρο.

Το τελευταίο αντίο θα δοθεί στις 3 μ.μ. από τους οικείους του στον Άγιο Μηνά.

Ο Άκης ήταν από τις «σημαίες» της ομάδας των Προσφυγικών, προσέφερε τα μέγιστα στον σύλλογο ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Θύελλας Πατρών, του Πάτραι, του Ηρακλή Λεύκας και του Ίκαρου Πετρωτού.

Διατηρούσε επί σειρά ετών κουρείο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Με τη σύζυγό του Σοφία απέκτησε δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο.

Τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου έδινε σκληρή μάχη με το «θεριό» όμως δεν τα κατάφερε και σε ηλικία 51 χρόνων έφυγε… για το μακρινό ταξίδι σκορπώντας την θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

«Τεράστια η παρακαταθήκη του»

Ένας από τους ανθρώπους που το τελευταίο διάστημα έκανε πολύ παρέα με τον Άκη Σταυρόπουλο ήταν και κουμπάρος του Αποστόλης Βεντουρής. Οι δυο τους μαζί με τον Κώστα Μπουλή και τον Αλέκο Κυρσανίδη (που διακρίνονται και στη φωτό) πολλές φορές έπαιζαν τένις ενώ έκαναν και σκι, δύο από τα αγαπημένα σπορ του εκλιπόντα όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο ίδιος ανέφερε στη «Γ» για τον χαμό του φίλου του:

«Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχάσουμε. Επομένως κατά μία έννοια ο φίλος και αδερφός μας Άκης δεν έφυγε ποτέ. Και πώς να φύγει άλλωστε; Όλα αυτά που περάσαμε μαζί τόσα χρόνια δεν μπορούν να ξεχαστούν. Ο Άκης ήταν για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον έχουμε στη ζωή μας μέλος της οικογένειάς μας. Και θα συνεχίσει να είναι. Η παρακαταθήκη του τεράστια ως προσωπικότητα σε εμάς που τον ζήσαμε αλλά και ως ενεργό μέλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια. Η μάχη ζωής που έδωσε με γενναιότητα είναι ένα τεράστιο μάθημα για όλους μας. Φίλε και αδερφέ μας Άκη, καλό ταξίδι».

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΚΑΣ

«Μου είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ»

«Τα λόγια δεν μπορούν να αποτυπώσουν τη μεγάλη θλίψη για τον αδελφικό μου φίλο, τον Άκη. Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ».

 Οι ανακοινώσεις προς το πρόσωπο του Άκη Σταυρόπουλου ήταν πολλές κυρίως από τις ομάδες της Αχαΐας όπως και από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Τάκη Αντωνόπουλο.

Αναλυτικά αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα ότι ο αγαπητός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Πατρών, της Θύελλας και του Πάτραι, Άκης Σταυρόπουλος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 51 ετών και μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένεια που τον χτύπησε τελευταία.

Ο Άκης Σταυρόπουλος που ήταν «σημαία» του Άρη Πατρών δεν διακρίθηκε μόνο αγωνιστικά αλλά και για το ήθος του μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στη σύζυγο, τα παιδιά, τον πατέρα του και όλους τους οικείους του καθώς και στον Άρη Πατρών που έχασε αδόκητα ένα γνήσιο και άξιο τέκνο του».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement