Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έξι παιχνίδια-φωτιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή έχει δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια με απανωτές αναμετρήσεις

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

 

Δύσκολη είναι η συνέχεια για την ομάδα της Παναχαϊκής καθώς έρχονται απανωτές αναμετρήσεις- φωτιά…

Οι «κοκκινόμαυροι» πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και να αγωνιστούν με πάθος και ψυχή αν θέλουν να διατηρηθούν στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και στο κυνήγι της ανόδου.

Σε αυτές τις 6 αναμετρήσεις η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάνουν μια συγκομιδή από 13 μέχρι 15 βαθμούς αν θέλουν να παραμείνουν «ζωντανοί».

Τέσσερις αναμετρήσεις είναι εκτός έδρας και δύο μόλις εντός. Αύριο οι «κοκκινόμαυροι» ταξιδεύουν στην Δράμα… Την Κυριακή (14/2) υποδέχονται τον Λεβαδειακό και στην συνέχεια έχουν δύο αναμετρήσεις στην Κρήτη, την Τετάρτη 17/2 με τον Κισσαμικό και το Σάββατο 20/2 με τον Εργοτέλη. Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή ενώ μετά τον Εργοτέλη οι «κοκκινόμαυροι» αγωνίζονται εντός έδρας την επόμενη Κυριακή (28/2) και στην συνέχεια ξανά Τετάρτη 3/3 εκτός έδρας με τα Τρίκαλα.

Όπως αντιλαμβανόμαστε το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο ωστόσο αυτό που πρέπει να κοιτάμε προς το παρόν είναι παιχνίδι- παιχνίδι.

Αρχή γενομένης από το αυριανό με την Δόξα Δράμας που πρέπει να πάρουν τη νίκη. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει να είναι προσεχτικοί και να αποφύγουν τα αμυντικά λάθη, όπως έγινε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ένα λάθος του Σταμόπουλου στο 97΄ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Νίκαιας να φύγει από την Πάτρα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Δόξα την προηγούμενη αγωνιστική έκανε σεφτέ στις νίκες με 3-2 εκτός του ΟΦ Ιεράπετρας και σίγουρα θα έχει καλή ψυχολογία θέλοντας να ντουμπλάρει το θετικό αποτέλεσμα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΑΡΕΑ

Στα θετικά για το αυριανό παιχνίδι στην Δράμα είναι η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού Λαρέα. Ο υψηλόσωμος στόπερ εξέτισε την ποινή της μια αγωνιστικής από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα είναι στην διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου. Ο Σούλης είναι ετοιμοπόλεμος και μόνο ο Αργυρόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και θα απέχει με την Δόξα.

Χθες όλοι οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν αποθεραπεία ενώ σήμερα η προπόνηση θα είναι πιο έντονη με τακτική και μετά αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποχωρήσει για τη Δράμα.

KΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ένα νέο μέτρο επρόκειτο να προστεθεί στους αγώνες της Superleague 2.

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τόσο στην Αγυιά όσο και σε άλλα γήπεδα της Ελλάδος η Super League 2 αποφάσισε να έχει και τρίτο παρατηρητή αγώνων. Αυτός θα έχει αποκλειστική ευθύνη να ελέγχει την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και στις εξέδρες για τους ούτως ή άλλως ελάχιστους προσκεκλημένους.

Αν δηλαδή, θα κρατούν άπαντες τις προβλεπόμενες αποστάσεις και θα φορούν μάσκες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας εν ώρα αγώνων επιτρέπεται συνολικός αριθμός μέχρι 183 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των αποστολών των δύο ομάδων, δημοσιογράφων και φωτογράφων).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement