Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

Το πλήρωμα… του χρόνου-Επιλέχθηκαν οι αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 και των Μικρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κεντρική αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, που έχει θέμα «Το πλήρωμα… του χρόνου» και η κεντρική αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2021 επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή για την επιλογή αφισών του Καρναβαλιού 2021, αποτελούμενη από τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Κώστα Δραγώτη, Μαρία Κουρμπανά και την Πρόεδρο της Ένωσης Εικαστικών Πάτρας Χρυσάνθη Βανταράκη.

Η κεντρική αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 αντιστοιχεί στη συμμετοχή του Αλκίνοου Μοβάτση, ενώ η αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών αντιστοιχεί στη συμμετοχή του Αθανάσιου Καραντζούνη.

Η πρότασή του Αλκίνοου Μοβάτση προκρίθηκε ανάμεσα σε 17 δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού, τον οποίο διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», ενώ η πρόταση του Αθανάσιου Καραντζούνη επιλέχτηκε ανάμεσα σε 9 δημιουργικές συμμετοχές που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» συγχαίρει τους νικητές του διαγωνισμού και ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις που κατέθεσαν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement