Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Παναχαϊκή

Ν. Παπαδόπουλος: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, χάσαμε 2 βαθμούς»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη όχι ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στη Δράμα, ο τεχνικός της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος είπε:

«Ικανοποιημένος δεν μπορώ να πω ότι είμαι ούτε από το αποτέλεσμα, ούτε από την εμφάνιση της ομάδας καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρολ΄ αυτά είχαμε τις στιγμές μας να σκοράρουμε με τον Κουσκουνά στο πρώτο ημίχρονο και τον Αραβίδη στα τελευταία λεπτά. Δυστυχώς απωλέσαμε άλλους δύο βαθμούς τους οποίους τους χρειαζόμασταν.

Το Τετάρτη-Κυριακή είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες. Κοιτάμε το ματς με το Λεβαδειακό, που είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι βάσανο, γιατί όλα αυτά τα παιδιά είχαν μεγάλη αποχή, για μας είναι φυσιολογικό. Θέλαμε να δώσαμε περισσότερη ταχύτητα με τα νέα παιδιά, αλλά το ματς παρέμεινε σε αργό ρυθμό. Ο Πλιάτσικας και ο Κουσκουνάς είναι σημαντικοί παίκτες για την ομάδα μας, κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, ίσως θα είχαμε περισσότερες λύσεις αν δεν είχαν αποχωρήσει με τραυματισμό».

Ροή ειδήσεων

Advertisement