Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η προσφορά σε… κίνηση-Ένα αμαξίδιο δώρισε στην Αντιδημαρχία Υγείας ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης Ν. Αχαΐας

Published

on

Ένα αυτοκινούμενο αμαξίδιο για την εξυπηρέτηση ατόμου με ειδικές ανάγκες, δώρισε χθες στην Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας.

Το αμαξίδιο παρέλαβε από τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ κ. Σπύρο Στεργίου και τα μέλη του Δ.Σ., η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, η οποία είπε:
«Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Σπύρο Στεργίου και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας για τη συγκεκριμένη ανθρωπιστικού χαρακτήρα δράση τους, η οποία πέρα από τον συμβολισμό έχει και πρακτική αξία διότι το αυτοκινούμενο αμαξίδιο που παραδίδουν σήμερα στην Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας θα βοηθήσει τα μέγιστα στην καθημερινότητα ενός εκ των συμπολιτών μας.
Η κίνηση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς προέρχεται από ένα σύλλογο που έχει πληγεί καθοριστικά και ανεπανόρθωτα από τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης λόγω της πανδημίας – χωρίς την ανάλογη στήριξη – και την ίδια στιγμή που αγωνίζεται για να σταθεί όρθιος, έχει στη σκέψη του και στην καρδιά του την προσφορά βοήθειας στους συμπολίτες και στους συνανθρώπους μας.
Για να καταλήξουμε ότι τελικά μόνο μέσα από τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία μας σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «με αυτή της προσφορά ο Σύλλογος θέλει να εκφράσει έμπρακτα στις ευχαριστίες του στον
Δήμο για το γεγονός ότι είναι συμπαραστάτης στις διεκδικήσεις των καταστηματαρχών εστίασης, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο.
Είναι γεγονός, είπε, ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι πάντα στο πλευρό μας και όχι απέναντί μας, έχει ανοίξει μια τεράστια ομπρέλα προστασίας και για τους επαγγελματίες της Πάτρας κάτι που ποτέ στο παρελθόν καμία Δημοτική Αρχή δεν το έκανε αυτό».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement