Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Βήμα παραμονής για Μπολόνια

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τους Αγώνες ημέρας για στοίχημα

Είναι πλέον… παράδοση κάθε Παρασκευή οι Ομοσπονδίες των χωρών ανά της Ευρώπη να ορίζουν δύσκολα και αμφίρροπα παιχνίδια, ώστε να φώτα να πέφτουν πάνω τους πριν μπει το γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Έτσι και σήμερα, στην Μπολόνια της Ιταλίας έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Μπενεβέντο, δυο συλλόγους που έχουν ως μεγάλο τους στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στη Σέριε Α.

Μπολόνια: Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική στην Πάρμα, εκεί όπου η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς με πρωταγωνιστές τους Μπάροου και Σανσόνε πέρασε με το ευρύ 3-0, δείχνοντας πως δύσκολα θα μπει σε διαδικασία άγχους για την παραμονή της. Ο Σέρβος τεχνικός έπαιξε αριστουργηματικά την αντεπίθεση με τον Μούσα Μπάροου σε ρόλο πρωταγωνιστή, παρότι η ομάδα του δεν ήταν αυτή που είχε την κατοχή. Κόντρα στη Μπενεβέντο, τιμωρημένος είναι ο βασικός χαφ Σβάνμπεργκ, ενώ οι υπόλοιποι είναι μακροχρόνιοι απόντες.

Μπενεβέντο: Η καλή εκκίνηση που έκανε η νεοφώτιστη Μπενεβέντο φέτος στη Σέριε Α δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, καθώς η ομάδα του Ιντζάγκι παίζει ανάλογα τη μέρα της. Έχουμε δει να είναι αμυντικά απροσπέλαστη στο 0-0 με τη Γιουβέντους, αλλά έχουμε δει να δέχεται 4 τέρματα από την Κροτόνε και μάλιστα πολύ «φτηνά». Οι «μάγοι» ακόμα δεν έχουν αποκτήσει μια ταυτότητα και συνήθως όταν το ματς «στραβώνει» δεν έχουν το σθένος να επανέλθουν. Την περασμένη αγωνιστική, πάντως, παρότι απειλήθηκαν από την Σαμπντόρια κράτησαν την ισοπαλία. Εκτός για τη Μπολόνια οι βασικοί και τιμωρημένοι Ιονίτα και Ιμπρότα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκτός έδρας στα τελευταία της παιχνίδια, η Μπενεβέντο όσο επικίνδυνη και αν είναι γενικότερα, δεν αποδίδει καθόλου καλά, έχοντας δεχθεί 8 τέρματα στα δυο πιο πρόσφατα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καλύτερη Μπολόνια να πάρει μια νίκη που ίσως αποδειχθεί «χρυσάφι» στο φινάλε. Άσος στο 1.84 της Novibet.

Ροή ειδήσεων

Advertisement