Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Τη Δευτέρα αναχωρεί για τη Σόφια ο Σάκης Πεφάνης

Published

on

Στις 21 Φεβρουαρίου μέλη της προολυμπιακής μας ομάδας θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας Strandja. Το παραδοσιακά δυνατό τουρνουά μετράει την 72η διοργάνωσή του και είναι ένα καλό τεστ για την κατάσταση των αθλητών.

Η ΕΟ Πυγμαχίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της «Γνώμης» και επισημοποίησε ότι ο Πατρινός διεθνής πυγμάχος της Παναχαϊκής (69 κ.) θα αναχωρήσει για την Σόφια την προσεχή Δευτέρα μαζί με τον Βαγκάν Νανιτζανιάν στα 91 κιλά. Παράλληλα για προετοιμασία στο camping που θα διεξαχθεί πριν από το τουρνουά που ξεκινάει σήμερα, ο Θοδωρής Ριτζάκης θα αγωνιστεί στα 69 κιλά και ο Πατρινός Τάσος Μπερδέσης στα 81 κιλά με προπονητή τον Φιλιμιάνοβ Στέφανο.
Οι αθλητές που θα μεταβούν στη Σόφια και θα παραμείνουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου είναι:
Πεφάνης Διονύσιος 69 κιλά, Λαγκαζασβίλι Αλεξέι στα 57 κιλά, Καλογερίδης Κωνσταντίνος στα 63 κιλά, Τσακουρίδης Οδυσσέας 81 κιλά, Νανιτζανιάν Βαγκάν 91 κιλά και Κουτσογεωργοπούλου Κατερίνα στα 51 κιλά.
Τους αθλητές θα συνοδεύσουν ο ομοσπονδιακός προπονητής Σταύρος Καλαμάρας και οι προπονητές Γιώργιος Ελευθεριάδης και Νίκος Γιδάκος.
*Ο Έλληνας διαιτητής που θα διαιτητεύσει στα βουλγαρικά ρινγκ είναι ο Παναγιώτης Μιχαηλίδης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement