Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε σκέψεις και σε πυρετώδεις εργασίες βρίσκονται οι σεναριογράφοι της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ πως η συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη σταματάει.

Οι συντελεστές της σειράς της ΕΡΤ γράφουν ξανά το σενάριο των επόμενων επεισοδίων από την αρχή προκειμένου να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση στην… καινούργια εποχή.

Ο ρόλος που θα ενταχθεί στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είναι αυτός του αδερφού του Παρασκευά, που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην σειρά ωστόσο λόγω των εξελίξεων ο χαρακτήρας αυτός θα διευρυνθεί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Πέμπτης, το ρόλο αυτό αναμένεται να αναλάβει ο Τάσος Χαλκιάς. Ο ηθοποιός δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Καραγιάννη και οι δυο τους συζήτησαν για να μεγαλώσει ο ρόλος του.

Οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να γίνουν την Παρασκευή ενώ ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε πως βλέπει θετικά την πρόταση αυτή.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης διέψευσε πως υπήρξε έντονο περιστατικό στα γυρίσματα

Τη Δευτέρα, στην εκπομπή «Πρωινό» μεταδόθηκε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κατά τη διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», σε μια κοινή τους σκηνή είχαν έρθει σε έντονη αντιπαράθεση.

Μάλιστα, τονίστηκε πως η αντιπαράθεση ήταν τόσο έντονη που χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το πρωί της Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» του Πρωινού ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί της ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επικοινώνησε μαζί της και διέψευσε πως συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

https://www.newsbeast.gr/media/arthro/7096486/chaireta-mou-ton-platano-o-petros-filippidis-efyge-o-tasos-chalkias-erchetai


Ροή ειδήσεων

Advertisement