Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Πράσινο φως» για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.-Η αγωνία κορυφώνεται

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντίστροφη μέτρηση για τις κρίσεις στους αξιωματικούς στην Ελληνική Αστυνομία καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται – εκτός απροόπτου- να συνεδριάσει σήμερα το Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η αγωνία κορυφώνεται για την πυραμίδα της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και για τις τυχόν αλλαγές που προκύψουν και στην τοπική ηγεσία της Δυτικής Ελλάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι σε τοπικό επίπεδο κρίνεται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο οποίος είναι 6ος στην επετηρίδα, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, καθώς επίσης και οι Πατρινοί ταξίαρχοι που υπηρετούν σε άλλες Διευθύνσεις: Ιωάννης Νταλαχάνης (Αιτωλίας) και Ανδρέας Τσαπικούνης (Σάμου), ενώ θα συνεχιστούν οι κρίσεις με τους αστυνομικούς διευθυντές και υποδιευθυντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι κρίσεις για τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς (αντιστράτηγοι, υποστράτηγοι, ταξίαρχοι) να ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε στις αρχές της εβδομάδας να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Όχι στις «πλάτες» της εστίασης- Επιστολή σε Χρυσοχοΐδη για τα πρόστιμα σε κοινόχρηστους χώρους

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με αφορμή τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε καταστήματα εστίασης που λειτουργούν take away επειδή παρατηρείται συγχρωτισμός σε παρακείμενους κοινόχρηστους χώρους, η «Εστίαση Πάτρας» απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αναφέροντας: «Παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες ότι επιβάλλονται πρόστιμα στα καταστήματα της πόλης μας, με δεδομένο τον συνωστισμό του κόσμου μετά την εξυπηρέτηση τους με προϊόντα take away.

Θεωρούμε ατόπημα από την πλευρά του υπουργείου σας η μετατόπιση του λειτουργήματος σας, που είναι η τήρηση της τάξης και η εφαρμογή των μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία στις πλάτες των ιδιοκτητών και εργαζόμενων των καταστημάτων εστίασης.

Θεωρούμε ότι κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει για ευνόητους λόγους να υποκαθιστά τα όργανα της τάξης. Αυτό θα ήταν απαξιωτικό και επικίνδυνο. Ξέρουμε όλοι τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο κλάδος και κάθε επιπλέον πρόστιμο δημιουργεί σοβαρά θέματα βιωσιμότητας.

Εφόσον οι πωλήσεις προϊόντων με την διαδικασία του take away επιτρέπονται σε όλα τα προϊόντα και ειδικότερα στο αλκοόλ, είναι υποχρέωση και ευθύνη αποκλειστικά του κράτους να εφαρμόζονται οι κανόνες αναφορικά με τον συνωστισμό».

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

154 οι νοσηλευόμενοι στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Συγκεκριμένα, οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κορωνοϊό στα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας ήταν μέχρι αργά χθες το βράδυ 154.

 

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 61 άτομα στις κλινικές (το βράδυ του Σαββάτου ήταν 51) , ένα παιδάκι στην Παιδιατρική και 25 στις ΜΕΘ, ενώ στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» νοσηλεύονται επίσης, 61 ασθενείς στις κλινικές και επτά στις ΜΕΘ Covid19.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευγενής και δοτική- Σήμερα το «αντίο» στην Μαρία Μπόκαρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο η νεκρώσιμος ακολουθία για την Μαρία Μπόκαρη, μητέρα του ειδικού γραμματέα της Ενωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Αχαΐας Δημήτρη Μπόκαρη.

Η εκλιπούσα ήταν μητέρα πέντε παιδιών, τα οποία απέκτησε με τον αείμνηστο σύζυγό της Παναγιώτη Μπόκαρη. Γεννήθηκε στην Πάτρα αλλά είχε καταγωγή από το Τειχίο Αιτωλοακαρνανίας.

Ήταν μια γυναίκα που αφοσιώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, τα οποία μεγάλωσε με αρχές και αξίες, τις οποίες υπηρέτησε σε όλη τη διαδρομή της ζωής της.

Ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια, την καλοσύνη και την δοτικότητα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία έμελλε να μην καταφέρει να νικήσει.

 

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα