Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Δ. Αγραβάνης: «Μου αρέσει να παίρνω την ευθύνη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την μεγάλη πρόκριση του Προμηθέα Πάτρας με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε αποκλειστικά στον Over FM 104,9 και την εκπομπή Over React με τον Παύλο Σαχτούρη, για αυτή την επιτυχία της ομάδας του, για τον προπονητή του Μάκη Γιατρά, αλλά και για τις αναμετρήσεις που έρχονται για την Εθνική ομάδα.

«Σήμερα κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε, δηλαδή να κάνουμε δεύτερη σερί νίκη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να περάσουμε στον τελικό. Ο τελικός δεν θα γίνει λόγο των κρουσμάτων στον Παναθηναϊκό. Υγεία στους παίκτες του».

Ο Προμηθέας έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, ωστόσο με κάποια λάθη ο ΠΑΟΚ επέστρεψε. Πως αντιδράς εκείνη την ώρα, πως ξαναβρίσκεις ψυχολογία;

«Ελέγχαμε το ματς για μεγάλη διάρκεια, κάποια λάθη από χαλάρωση χωρίς λόγο έδωσαν την δυνατότητα στον Γκρίφιν να βάλει κάποιους μαζεμένους πόντους, όπως πολύ καλός ήταν και ο Λοβ. Αλλά η ομάδα μας έχει έμπειρους παίκτες που διατηρούν την ψυχραιμία τους μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό κάναμε και σήμερα, πήγαμε στην παράταση, βρεθήκαμε πίσω αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement