Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Τρεις βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ. έδωσαν συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την πρόκριση στο τελικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα δικά στους συγχαρητήρια  στη μεγάλη πρόκριση του Προμηθέα στον τελικό Κυπέλλου έδωσαν  το Σάββατο τρεις βουλευτές της Αχαΐας της Ν.Δ.  οι Άγγελος Τσιγκρής, Χριστίνα Αλεξόπουλου και Ιάσονας Φωτήλας.

Ο  Ιάσονας Φωτήλας, τόνισε: «Η ομάδα του Προμηθέα μας έχει καλομάθει πια. Κάθε χρόνο στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού μπάσκετ, κάθε χρονιά επιτυχίες οι οποίες μας ψηλώνουν και όλους εμάς. Θερμά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα πρότυπο για τη συμμετοχή της για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Με το καλό και στην Κούπα».

“Η πρόκριση του Προμηθέα στον τελικό του κυπέλλου αποτελεί γιορτή για την Πάτρα και την Αχαΐα ολόκληρη. Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους παίκτες και σε όλους τους συντελεστές. Η υποδειγματική οργάνωση, η προσήλωση στον στόχο και η μεθοδική δουλειά των τελευταίων ετών δικαιώνεται. Ο Προμηθέας μας έδειξε που πρέπει να πάμε την Αχαΐα.  Στην κορυφή!» δήλωσε ο Άγγελος Τσιγκρής.

Με την σειρά της η Χριστίνα Αλεξόπουλου, είπε: «Θερμά συγχαρητήρια στον Προμηθέα, για την άξια πρόκρισή του για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου. Οι συνεχείς παρουσίες της ομάδας μας, σε όλους τους τελικούς των θεσμών τα τελευταία χρόνια,  αποτελούν το επιστέγασμα της συστηματικής δουλειάς, των παικτών, των προπονητών και της διοίκησης».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement