Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Πράσινο φως» για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.-Η αγωνία κορυφώνεται

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντίστροφη μέτρηση για τις κρίσεις στους αξιωματικούς στην Ελληνική Αστυνομία καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται – εκτός απροόπτου- να συνεδριάσει σήμερα το Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η αγωνία κορυφώνεται για την πυραμίδα της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και για τις τυχόν αλλαγές που προκύψουν και στην τοπική ηγεσία της Δυτικής Ελλάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι σε τοπικό επίπεδο κρίνεται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο οποίος είναι 6ος στην επετηρίδα, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, καθώς επίσης και οι Πατρινοί ταξίαρχοι που υπηρετούν σε άλλες Διευθύνσεις: Ιωάννης Νταλαχάνης (Αιτωλίας) και Ανδρέας Τσαπικούνης (Σάμου), ενώ θα συνεχιστούν οι κρίσεις με τους αστυνομικούς διευθυντές και υποδιευθυντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι κρίσεις για τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς (αντιστράτηγοι, υποστράτηγοι, ταξίαρχοι) να ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε στις αρχές της εβδομάδας να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement